Închide meniul

Adrian Mititelu visează cu ochii deschiși la play-off: „Avem 50% șanse!” Mesaj dur pentru liderul fanilor lui FC U Craiova: „Să-și caute de muncă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 23:45

Adrian Mititelu visează cu ochii deschiși la play-off: „Avem 50% șanse! Mesaj dur pentru liderul fanilor lui FC U Craiova: „Să-și caute de muncă!

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1. Finanțatorul formației din Bănie speră ca echipa sa să prindă play-off-ul pe ultima sută de metri. De asemenea, Mititelu a avut un mesaj dur pentru liderul suporterilor olteni, Andrei Preda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu spera că FRF a revoce decizia din cazul scandalului de xenofobie de la meciul cu Sepsi și partida să se rejoace. Patronul de la FC U Craiova 1948 crede că trupa lui Nicolo Napoli are 50% șanse de calificare în play-off.

Adrian Mititelu reacție FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1

„Le-am transmis înainte că va fi un meci foarte greu. Am studiat echipa din Voluntari și exact ce am anticipat s-a întâmplat. Trebuie să recunoaștem că am avut și șansă. O parte din ghinionul din turul campionatului s-a recuperat azi. Am demonstrat că putem bate pe oricine. Să știți că Voluntari e o echipă foarte grea, o echipă care se pune pe două rânduri și are contraatacuri periculoase.

Azi am depășit un hop important și am început să cred cu adevărat la calificarea în play-off. Cred că avem 50% șanse! Nu cred că Federația își va permite ca meciul cu Sepsi să nu se rejoace. Ce puteam să fac eu, dacă nu aveam nicio atribuție de organizare? Cred că domnul Răzvan Burleanu va lua piciorul de pe accelerație și va lăsa Comisiile să ia singure deciziile.

Ei sunt noii noștri rivali, după CSU și Rapid. Ăștia sunt rivalii noștri. Acum suntem și cu Sepsi. Refuz să cred că domnul Burleanu acceptă ca Sepsi să meargă așa în play-off. Ei ne pot bate și pe teren, sunt o echipă bună”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – FC Voluntari 2-1.

Reclamă

Adrian Mititelu, scandal cu liderul fanilor lui FC U Craiova 1948

Mititelu i-a transmis liderului Peluzei Sud, Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, că acesta nu va mai primi bani de la club și trebuie să-și găsească loc de muncă.

„«Gogoașă» să își caute serviciu, că nu mai primește niciun ban. Să facă vreo afacere că bani nu mai vede. Îi transmi public că nu mai vede niciun franc, poate să mă înjure.

Echipa asta trăiește datorită familiei mele, nu datorită Peluzei. Asta trebuie să știe. Pe «Gogoașă» atât îl duce mintea, să înjure și să jignească. El știe unde îi este locul, tot acolo va ajunge. Lui îi mai merge o săptămână sau două. Apoi trebuie să meargă la muncă”, a mai spus Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli, despre play-off

Nicolo Napoli a transmis că FC U Craiova 1948 va aborda la victorie toate partidele până la finalul sezonului regulat.

A fost un meci bun, important era ca băieții să joace bine. Prima repriză nu a fost foarte bună pentru noi, dar în repriza a doua cred că am meritat victoria.

Și-au dat și autogol, ăsta e fotbalul. FC Voluntari e o echipă bună, cu antrenor bun și fotbaliști buni. Am fost norocoși și noi. Am început bine repriza a doua, am făcut-o bine și am câștigat.

Avem mulți fotbaliști care joacă bine. Avem un lot bun și avem nevoie de asta pentru a acumula puncte și a urca în clasament.

Cu toții joacă pentru a câștiga meciurile. Mai avem 4 meciuri în care încercăm să adunăm cât mai multe posibile. Toate meciurile sunt echilibrate. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Nicolo Napoli, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și