Închide meniul

FC U Craiova 1948 – UTA 1-1! Meciul s-a jucat fără VAR! Bauza, pasă de geniu. Baeten şi Postolachi au marcat goluri remizei din Bănie

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2023, 15:51 / Actualizat: 22 ianuarie 2023, 17:28

FC U Craiova 1948 – UTA 1-1! Meciul s-a jucat fără VAR! Bauza, pasă de geniu. Baeten şi Postolachi au marcat goluri remizei din Bănie

Juan Bauza, pasă de geniu în FC U Craiova 1948 - UTA

Juan Bauza / Facebook FC U Craiova 1948

  • FC U Craiova 1948 – UTA se joacă fără VAR
  • Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1

Meciul FC U Craiova 1948 – UTA, din etapa cu numărul 22 din Liga 1, se joacă fără sistemul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Ion Oblemenco nu va avea parte de arbitraj video. Centralul Szabolcs Kovacs nu va putea consulta VAR-ul.

FC U Craiova 1948  – UTA 1-1 se joacă fără VAR

Final! FC U Craiova 1948 şi UTA au terminat la egalitate în partida din etapa a 22-a din Liga 1. Baeten şi Postolachi au marcat golurile remozei din Bănie. Graţie rezultatului de egalitate, oltenii acumulează 24 de puncte, în timp ce arădenii 20.

Reclamă

Min. 72: GOOOL UTA! Virgiliu Postolachi a reu;it egalarea.

Min. 22: GOL FC U Craiova 1948! Baeten a deschis scorul din pasa de geniu a lui Bauza!

Reclamă

Min. 1: Începe meciul!

Mașina VAR nu poate fi conectată la sistemul de curent de la stadion. Organizatorii au încercat mai multe soluții să remedieze problema, dar fără rezultat.

Fără curent pentru sistemul VAR, meciul FC U Craiova 1948 – UTA se va juca fără arbitraj video.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea acestui meci, FC U Craiova era pe locul 11, în timp ce UTA ocupa poziția a 15-a, penultima din Liga 1.

Kyriakos Papadopoulos, OUT de la FC U Craiova 1948

Kyriakos Papadopoulos este OUT de la FC U Craiova 1948! Fundașul grec a bifat numai 9 meciuri pentru echipa lui Adrian Mititelu, fiind mai mult accidentat. Clubul din Bănie a anunțat sâmbătă că s-a ajuns la un numitor comun cu fostul fundaș din Bundesliga pentru rezilierea contractului.

„Kyriakos Papadopoulos și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Papa pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948, pe contul oficial de Facebook.

Fostul star din Bundesliga, de la Schalke, Leipzig și Leverkusen, sosise la FC U Craiova 1948 în iulie 2022, spre bucuria uriașă a suporterilor olteni.

Adrian Mititelu a dat un răspuns final pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Juan Bauza

Patronul oltenilor vrea să îl vândă pe Bauza doar la o echipă din afara României şi s-ar aşeza la masa negocierilor doar dacă suma de transfer ar depăşi 4 milioane de euro.

Au apărut informaţii că Adrian Mititelu ar fi primit o ofertă de 2 milioane de euro de la Gigi Becali. Conducătorul lui FC U Craiova 1948 neagă vehement.

În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Reclamă

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară, sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu pentru Antena Sport.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”