Închide meniul
NEWS ALERT

Kyriakos Papadopoulos, OUT de la FC U Craiova 1948! Fundașul grec a bifat numai 9 meciuri pentru echipa lui Adrian Mititelu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 ianuarie 2023, 14:19

Kyriakos Papadopoulos, OUT de la FC U Craiova 1948! Fundașul grec a bifat numai 9 meciuri pentru echipa lui Adrian Mititelu

Kyriakos Papadopoulos s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Kyriakos Papadopoulos s-a despărțit de FC U Craiova 1948 / Facebook

Kyriakos Papadopoulos este OUT de la FC U Craiova 1948! Fundașul grec a bifat numai 9 meciuri pentru echipa lui Adrian Mititelu, fiind mai mult accidentat. Clubul din Bănie a anunțat sâmbătă că s-a ajuns la un numitor comun cu fostul fundaș din Bundesliga pentru rezilierea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papadopoulos a fost chinuit de accidentări și nu mai jucase într-un meci oficial pentru FC U Craiova 1948 din luna octombrie a anului trecut.

Kyriakos Papadopoulos, OUT de la FC U Craiova 1948!

Kyriakos Papadopoulos a plecat de la FC U Craiova 1948 după numai 6 luni.

„Kyriakos Papadopoulos și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului.

Clubul îi mulțumește lui Papa pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare”, a anunțat FC U Craiova 1948, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Fostul star din Bundesliga, de la Schalke, Leipzig și Leverkusen, sosise la FC U Craiova 1948 în iulie 2022, spre bucuria uriașă a suporterilor olteni.

Aventura lui Kyriakos Papadopoulos avea să fie însă dezamăgitoare. Grecul a suferit o ruptură musculară în luna octombrie și și-a ieșit complet din ritm.

În cele din urmă, FC U Craiova 1948 a decis să renunțe le serviciile sale. Recent, Adrian Mititelu l-a transferat pe portughezul Danny Henriques pe postul de fundaș central.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, oltenii au reușit să-l păstreze la echipă pe Duarte, pentru a asigura poziția respectivă.

Adrian Mititelu a dat un răspuns final pentru Gigi Becali. Ce se întâmplă cu Juan Bauza

Patronul oltenilor vrea să îl vândă pe Bauza doar la o echipă din afara României şi s-ar aşeza la masa negocierilor doar dacă suma de transfer ar depăşi 4 milioane de euro.

Au apărut informaţii că Adrian Mititelu ar fi primit o ofertă de 2 milioane de euro de la Gigi Becali. Conducătorul lui FC U Craiova 1948 neagă vehement.

În primul rând că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. În primul rând Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară, sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB„, a declarat Adrian Mititelu pentru Antena Sport.

Reclamă

Juan Bauza are o cotă de piaţă de 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În această ediţie de campionat a jucat în 15 meciuri şi a înscris un gol şi a oferit patru pase decisive.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și