Închide meniul

FC U Craiova – CS Mioveni 3-0. Albu, „dublă” de senzaţie! Bauza a marcat la ultima fază a meciului. Oltenii lui Napoli, pe primul loc în play-out

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 19:45

FC U Craiova – CS Mioveni 3-0. Albu, „dublă de senzaţie! Bauza a marcat la ultima fază a meciului. Oltenii lui Napoli, pe primul loc în play-out

FC U Craiova - CS Mioveni LIVE TEXT, de la ora 18:00

FC U Craiova - CS Mioveni / Hepta

FC U Craiova – CS Mioveni 3-0. FC U Craiova a câştigat la scor de neprezentare partida cu Mioveni şi a revenit pe primul loc în play-out. Albu a reuşit prima sa dublă în Liga 1, iar Bauza a stabilit scorul final în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ruma acestui rezultat, FC U Craiova a revenit pe primul loc în clasamentul din play-out, cu 23 de puncte. Oltenii lui Nicolo Napoli au cu două puncte mai mult decât Petrolul.

FC U Craiova – CS Mioveni 3-0

Min. 90+5: GOOOL FC U Craiova! Bauza a marcat la ultima fază a meciului! Imediat după golul argentinianului, arbitrul a fluierat şi finalul meciului.

Min. 65: GOOOL FC U Craiova! Albu a reuşit dubla din penalty.

Min. 52. Gol FC U Craiova! Albu deschide scorul.

Reclamă

Min. 1. A început meciul!

FC U Craiova vine după o înfrângere grea, 0-4, suferită în fața celor de la Sepsi. În cazul în care oltenii se vor impune, în meciul de astăzi, trupa lui Nicolo Napoli va deveni lider în play-out, statut deținut, în prezent, de Petrolul.

De cealaltă parte, CS Mioveni a remizat, 1-1, cu FC Botoșani, în ultima etapă din sezonul regular. Formația piteșteană se luptă pentru a evita retrogradarea, în actualul sezon, aflându-se, în prezent, pe ultimul loc din play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start de la FC U Craiova – CS Mioveni:

FC U Craiova: Gurău – Paramatti, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Albu, Asamoah – Negru, Piccolomo, van Durmen – Blănuță. Rezerve: Popa, Zanfir, Achim, Bauza, Sidibe, Ganea, Bahassa, Chițu, Ibrahimi.
Antrenor: Nicolo Napoli.

CS Mioveni: Greab – Sno, Scarlatache, Garutti, Burnea – Panait, Lixandru, Pop – Carnat, Rusu, Benchaib. Rezerve: Sima, Rădescu, Balaur, Șerbănică, Lepistu, Toma, Coșereanu, Antal, Buziuc.
Antrenor: Nicolae Dică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și