Închide meniul

Nicolae Dică, optimist la finalul sezonului regular: „Rămânem uniți și încercăm să promovăm în prima ligă!”. Ce a spus după FC Botoșani – CS Mioveni 1-1

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 21:03

Nicolae Dică, optimist la finalul sezonului regular: „Rămânem uniți și încercăm să promovăm în prima ligă!. Ce a spus după FC Botoșani – CS Mioveni 1-1

Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică a semnat cu CS Mioveni în luna ianuarie / Antena Sport

  • Nicolae Dică, optimist la finalul sezonului regular
  • „Rămânem uniți și încercăm să promovăm în prima ligă!”

Nicolae Dică s-a arătat optimist la finalul sezonului regular din Liga 1. În ultimul meci, CS Mioveni a obținut un punct pe terenul lui FC Botoșani. Formația argeșeană a smult un egal, scor 1-1, pe finalul partidei din Moldova, grație penalty-ului transformat de Bogdan Rusu. Botoșani reușise să deschidă scorul în minutul 12, prin Gabriel Mutombo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni va încheia sezonul regular pe ultimul loc, cu 22 de puncte. Trupa lui Nicolae Dică se află la 5 puncte sub penultima clasată, înainte să înceapă bătălia din play-out pentru salvarea de la retrogradare.

Nicolae Dică, optimist la finalul sezonului regular: „Rămânem uniți și încercăm să promovăm în prima ligă!”

Nicolae Dică a preluat CS Mioveni în luna ianuarie, iar rezultatele au început să apară imediat. Cu fostul tehnician al FCSB-ului pe banca tehnică, echipa argeșeană a adunat 13 puncte în 9 meciuri.

Reclamă

„Dicanio” a precizat că situația financiară de la Mioveni este bună, iar jucătorii își vor primi salariile restante în următoarele zile.

„E bine că am luat acest punct. Prima repriză a fost echilibrată, noi am avut o ocazie, cei de la Botoșani o ocazie și au marcat acel gol din fază fixă. În repriza a doua, am schimbat sistemul de joc, din 4-3-3 în 4-3-1-2 , și am reușit să punem presiune pe adversar, ne-am creat situații de gol. Consider că rezultatul este echitabil.

Reclamă

Avem o șansă în plus de a ne salva, de a merge la baraj. Am plecat cu 9 puncte, am reușit să acumulăm 13 puncte în 9 etape. Pentru echipa de pe ultimul loc, cred că este un lucru pozitiv. Important este să rămânem uniți, să avem încredere în noi, să avem curaj la fiecare meci și să încercăm să rămânem în prima ligă.

Când am venit, am spus că vom fi o echipă care nu ne predăm. Trebuie să credem în șansa noastră! Situația financiară este bună. Săptămâna viitoare vom primi salariile, ce ni s-a promis. Au fost banii cesionați, totul este în regulă. Unii dintre jucători sunt cu banii la zi, alții au o lună întârziere, dar nu e o mare problemă”, a declarat Nicolae Dică, după FC Botoșani – CS Mioveni 1-1, potrivit digisport.ro.

CS Mioveni a înregistrat 3 victorii, 4 remize și 2 eșecuri cu Nicolae Dică la cârmă.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, impresionat de Tavi Popescu: „E un număr 10 cu tehnică bună!”

Nicolae Dică este de părere că Popescu dă cel mai bun randament ca mijlocaș. Nicolae Dică a fost primul antrenor care l-a jucat pe Tavi Popescu în linia mediană a FCSB-ului și este convins că evoluțiile sale vor crește considerabil în zona respectivă.

Tavi este un număr 10 care are o tehnică foarte bună, are viziune, are ultima pasă și mai e și un bun finalizator. Acolo are libertate mai mare, important e să învețe să joace între linii. Aseară a avut momente bune și momente mai puțin bune, dar a fost ok.

Într-adevăr poate mai mult, te aștepți la mai mult de la un jucător ca el. Dacă ai mai mulți jucători de tipul lui care îți fac diferența, nu e o problemă să-l schimbi. Dar dacă ai doar unul singur cam trebuie să-l mai ții în teren că nu nu știi când poate să-ți facă ceva.

Nu mai avem decarii ăia care să dribleze, să paseze, să finalizeze, să știe să se informeze înainte să primească mingea, să știe unde trebuie să paseze înainte de a veni mingea la el. Cred că l-au scos ca să închidă puțin jocul, au venit cu mijlocași mai defensivi pentru că aveau 1-0. Ăsta a fost motivul”, a spus Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a
Liga 1 • 23 mart., 17:34
Rapid, victorie categorică în amicalul cu o echipă din Liga a 2-a! Jucătorul care a revenit în primul 11, după şase luni
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul
Liga 1 • 13 mart., 20:14
„Dacă vor face asta, sunt campioni!” Nicolae Dică ştie cum poate câştiga FCSB titlul: „Va fi foarte important!”
Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari
Liga 1 • 13 mart., 19:04
„Puteam să salvez echipa!” Nicolae Dică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la Voluntari