Închide meniul

FC U Craiova, primul transfer din această iarnă! Trupa lui Nicolo Napoli a adus un brazilian

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 16:40

FC U Craiova, primul transfer din această iarnă! Trupa lui Nicolo Napoli a adus un brazilian

FC U Craiova, primul transfer din această iarnă

Matheus Mascarenhas, noul jucător de la FC U Craiova/Fb FC U Craiova

FC U Craiova, primul transfer din această iarnă! Formația olteană l-a adus pe fundașul brazilian Matheus Mascarenhas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matheus Mascarenhas (24 de ani) a evoluat, ultima dată, în liga a treia din Brazilia, la Confianca.

FC U Craiova, primul transfer din această iarnă

Clubul oltean a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul brazilianului Matheus Mascarenhas, care evoluează pe postul de fundaș stânga.

„Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul de bandă, de picior stâng, cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și portugheză, Matheus Mascarenhas, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane.

În vârstă de 24 ani, născut în orașul São João de Meriti din Brazilia, Matheus a crescut în academia celor de la Fluminense, echipă la care a și debutat în fotbalul mare la vârsta de 18 ani, într-o partidă importantă din prima ligă a Braziliei, cu Flamengo, încheiată la egalitate cu scorul de 2-2, din data de 18 iunie 2017.

Reclamă

Matheus a evoluat pentru Fluminense în șase partide, toate în campionatul Braziliei, și a reușit să înscrie o singură dată, cu Avaí, meci care s-a terminat cu victoria trupei la care fundașul brazilian evolua (3-0).

Tânărul fotbalist brazilian a evoluat pentru Fluminense până în primăvara anului trecut însă, în perioada 2018-2021, Matheus a jucat sub formă de împrumut pentru echipe precum: Botafogo-SP, Atletico Goianiense, Vitória Guimarães și Sampaio Corrêa. Din martie 2022 până la finalul anului, acesta a fost jucătorul celor de la Confiança, club care activează, în prezent, în al treilea eșalon din Brazilia.

În anul 2015, Matheus a făcut parte din lotul selecționatei U17 a Braziliei la Campionatul sud-american U17, bifând 2 partide în tricoul Seleção și câștigând, de altfel, turneul la care a participat. Noul jucător al Craiovei a fost convocat la selecționata olimpică a Braziliei alături de fotbaliști precum: Neymar, Gabriel Barbosa sau Marquinhos.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul brazilian va îmbrăca tricoul cu numărul 16 la Știința.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Matheus!”, se arată în comunicatul emis de FC U Craiova.

Gabi Tamaș, în negocieri cu FC U Craiova

FC U Craiova dorește să se betoneze în compartimentul ofensiv, astfel că se află în negocieri cu fundașul Gabi Tamaș, care este liber de contract după despărțirea de Petrolul Ploiești, din luna octombrie.

Recomandări
  • FC U Craiova, primul transfer din această iarnă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și