Închide meniul
NEWS ALERT

Gabi Tamaş, negocieri avansate cu Adrian Mititelu! FC U Craiova 1948 este pe punctul să realizeze cel mai tare transfer al începutului de an

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 20:09

Gabi Tamaş, negocieri avansate cu Adrian Mititelu! FC U Craiova 1948 este pe punctul să realizeze cel mai tare transfer al începutului de an

Gabi Tamaș îl pune la punct pe Vali Lazăr, după ce l-a bajocorit pe Ovidiu Burcă

Gabi Tamaş / AS.ro

  • Gabi Tamaş, dorit de FC U Craiova 1948
  • Lovitura pe care o încearcă Adrian Mititelu

Gabi Tamaş este în negocieri avansate cu Adrian Mititelu. Fundaşul în vârstă de 39 de ani este aproape de a semna cu FC U Craiova 1948. Ar fi o lovitură de proporţii dată de patronul echipei aflate pe locul 10 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaş pare să fi fost deturnat de Mititelu din drumul spre FC Voluntari. Florin Cernat, directorul sportiv al ilfovenilor, negocia cu jucătorul care şi-a reziliat contractul cu Petrolul.

Gabi Tamaş este negocieri avansate cu Adrian Mititelu

Potrivit fanatik.ro, Gabi Tamaş este pe punctul de a ajunge în Bănie. Mititelu nu renunţă la play-off şi vrea să îi aducă întăriri lui Nicolo Napoli. Tamaş a mai fost dorit de FC U Craiova 1948 şi în iarna trecută, dar şi în această vară. Totuşi, internaţionalul român ar putea fi convins abia acum să joace în Bănie.

Reclamă

Sursa citată anterior anunţă că Tamaş a purtat discuţii cu Adrian Mititelu Jr. şi încă nu a ajuns la un acord total. Singurul impediment care mai stă în calea mutării este unul de ordin financiar. Totul se poate rezolva în momentul în care Gabi Tamaş va purta negocierile finale cu patronul oltenilor.

Adrian Mititelu este în vacanţă în Dubai, dar va reveni în scurt timp în ţară. Atunci se va vedea cu veteranul care s-a despărţit cu scandal de Petrolul. 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Tamaş, potrivit Transfermarkt.

Reclamă

Gabi Tamaș își pregătește revenirea în Liga 1

Florin Cernat nu renunţă la Gabi Tamaș și încearcă să-l aducă la echipa pentru care a mai evoluat în perioada februarie 2021 – iulie 2022.

O să fie interesantă Liga 1. Toată lumea se va întări acum, clar. Diferența de puncte e foarte mică între echipe. Fiecare trage cât mai sus, o să fie frumos campionatul.

N-am început cum ne așteptam, dar pe parcurs ne-am revenit. Am avut și accidentări, n-a fost bine pentru noi. Dar în iarnă facem două-trei mișcări și o să fie bine. Sperăm în continuare la play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem în tratative cu Gabi, acum vorbim. Sper să reușim. I-am zis că trebuie să stăm de vorbă astăzi”, a declarat Florin Cernat, potrivit digisport.ro.

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş

Adrian Ilie l-a dat de gol pe Gabriel Tamaş şi susţine că fundaşul de 39 de ani vrea să joace în continuare în Liga 1. Nu are gânduri de retragere.

Ilie şi Tamaş au jucat fotbal împreună pe final de an şi „Cobra” susţine că fundaşul poate evolua lejer în campionatul României, fiind într-o formă foarte bună.

Am mai jucat împreună, nu este prima dată, la antrenamente la echipa naţională, mi se pare că este în formă. Îi doresc să prindă un club şi să mai joace, că aşa îşi doreşte şi el”, a spus Ilie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”