Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Cristi Balaj, o nouă reacție în scandalul cu Giedrius Arlauskis. „O să vedeți că 1+1 nu fac doi!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2022, 21:43

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Cristi Balaj, o nouă reacție în scandalul cu Giedrius Arlauskis. „O să vedeți că 1+1 nu fac doi!

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FC Voluntari – CFR Cluj 0-1
  • Cristi Balaj, o nouă reacție în scandalul cu Giedrius Arlauskis

 

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. Cristi Balaj a avut o nouă reacție în scandalul cu Giedrius Arlauskis, fostul portar al campioanei care are de recuperat sume uriașe de la clubul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a emis un comunicat oficial în care clarifică litigiul cu Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian, plecat toamna trecută de la campioană, a declarat în spațiul public că are restanțe financiare și că a reclamat la FIFA formația ardeleană.

Cristi Balaj, o nouă reacție în scandalul cu Giedrius Arlauskis

După victoria cu FC Voluntari, Cristi Balaj a spus că sunt multe de discutat în scandalul dintre Arlauskis și CFR Cluj.

Reclamă

„Nu avem probleme financiare, jucătorii nu au datorii. Cu Arlauskis am dat un comunicat, este cam lung, sunt multe de discutat și aici. Vedeți ce scrie în comunicat, ce a zis și Arlauskis, puneți pe hârtie și vedeți că 1+1 nu fac doi. Acționarii au venit în vestiar și le-au explicat jucătorilor că vor apărea dezinformări”, a spus Balaj, după meci.

În comunicat, oficialii campioanei au explicat că au achitat toate datoriile scadente până la data de 31.03.2022, către Arlauskis. Cât despre datoriile către ANAF despre care vorbea portarul lituanian, ardelenii au explicat că acestea au apărut pentru că „Arla” nu a virat către bugetul de stat sumele încasate de la club cu titlu de TVA.

Reclamă

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a obținut un penalty după numai două minute. Ciprian Deac a transformat, dar lovitura s-a repetat. Mijlocașul lui Dan Petrescu a ratat apoi cea de-a doua execuție.

După penalty-ul ratat, echipa lui Dan Petrescu a rămas fără idei pe faza ofensivă. Campioana României a avut doar trei șuturi cadrate în tot meciul. Salvarea a venit în minutul 83, când Nana Boateng a înscris cu capul după o lovitură de colț.

CFR Cluj s-a distanțat la cinci puncte de rivala FCSB, care e obligată să câștige luni, pe terenului Farului, ca să mențină distanța de două puncte față de lider.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:29 LIVE VIDEOGuimaraes – Farense, ACUM în AntenaPLAY. Gil Vicente – Sporting 0-4. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă 18:29 LIVE VIDEOWest Brom – Sunderland e ACUM în AntenaPLAY! Leeds – Blackburn 0-1. Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! 18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” 17:59 VIDEOOlimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea 17:50 LIVE VIDEOParma – Spezia 1-0, ACUM în AntenaPLAY. Echipa românilor Man și Mihăilă a avut un gol anulat înainte de a deschide scorul! 17:27 Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul 17:12 George Puşcaş a marcat cel de-al doilea gol al său pentru Bari! Ce note a primit pentru prestaţia cu Como 17:00 Helmut Duckadam nu crede că echipele din România se vor descurca în cupele europene: „Nu putem visa prea mult” 16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga Vezi toate știrile
Pe același subiect
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Liga 1 • 11:21
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia
Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj - FCSB
Liga 1 • 12 apr., 16:58
Neluțu Varga, invitație surpriză pentru Gigi Becali la CFR Cluj – FCSB: „Să ne vadă adevărata față!”
Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj
Liga 1 • 11 apr., 23:08
Neluţu Varga, anunţ despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Deja am stabilit asta!”
A leşinat după ce ar fi aflat că soţul său ar fi înşelat-o la Cluj
Diverse • 11 apr., 22:40
FOTO
A leşinat după ce ar fi aflat că soţul său ar fi înşelat-o la Cluj: „Nu declar nimic despre viaţa personală!”