Închide meniul

Giedrius Arlauskis a rupt tăcerea după ce a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA: „Să-mi dea banii! Restul sunt povești!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 aprilie 2022, 22:53

Giedrius Arlauskis a rupt tăcerea după ce a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA: „Să-mi dea banii! Restul sunt povești!

Giedrius Arlauskis a câştigat şase titluri de campion în România

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Giedrius Arlauskis a oferit prima reacţie după ce a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA. Portarul a avut un mesaj categoric pentru echipa alături de care a cucerit patru titluri consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost reclamată la FIFA și riscă să piardă licența pentru Liga 1 și cupele europene. Campioana îi e datoare lui Giedrius Arlauskis 470.000 de euro.

Giedrius Arlauskis a rupt tăcerea după ce a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA

”E adevărat că există o datorie, atât pot să spun. Am câștigat litigiul, există o datorie și aștept să-mi dea banii. Asta pot să confirm, nu vreau să intru în mai multe detalii. Nu pot să spun suma, nu vă băgați în buzunarul meu. Nu știu până la ce dată trebuie să primesc banii, avocații mei se ocupă de asta.

Ce știu este că am câștigat, trebuie să mă plătească și aștept să mă plătească, restul sunt povești. Nu cunosc regulamentele. Ce pot să zic e că CFR are o datorie destul de veche, de anul trecut. Dacă CFR primește sau nu licența nu am de unde să știu. Până acum nu m-a contactat nimeni de la CFR”, a declarat Giedrius Arlauskis, potrivit eurosport.ro.

CFR Cluj a fost reclamată la FIFA și riscă să piardă licența

Conform playsport.ro, în contractul lui Giedrius Arlauskis a fost stipulată o clauză de reziliere de 500.000 de euro. În septembrie 2021, Arla și Neluțu Varga au rupt contractul, dar înțelegerea a rămas valabilă.

Reclamă

Astfel, CFR Cluj a achitat 100.000 de euro către Arlauskis, în martie. Campioana mai are de plătit 400.000 de euro, plus penalități de 70.000 de euro pentru întârzierea plății.

Termenul limită la care CFR Cluj trebuie să îi plătească salariile lituanianului este luna mai. Dacă va fi întrecut, echipa lui Dan Petrescu riscă să nu primească licența pentru Liga 1 și Europa.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Giedrius Arlauskis a rupt tăcerea după ce a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA
  • Ce a transmis fostul mare portar din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și