Închide meniul

Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj: „Semnează azi”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 12:47

Reclamă
Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj: „Semnează azi

Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj

Daniel Pancu, într-un interviu / Hepta

Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj. Selecţionerul naţionalei U21 a României a anunţat trecerea lui Matei Ilie (20 de ani) la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţional de tineret, fundaşul central a evoluat ultima oară la Padova. Pancu a aflat de transferul lui Matei Ilie la CFR Cluj în timpul unei discuţii cu jucătorul.

Daniel Pancu anunţă un nou transfer la CFR Cluj: „Semnează azi”

Și Ilie a reziliat ieri cu Padova și semnează azi cu CFR, din ce știu eu. Așa mi-a spus, e sigur. Mâine vine la convocare, trebuia să joace luni”, a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Matei Ilie este cotat de site-ul transfermarkt.com la 75.000 de euro. Născut la Piatra Neamţ, Ilie a jucat din 2017 în Italia. A evoluat pentru Sesto Giovanili, Padova U17, Padova U19, Verona U19 și Padova.

Matei Ilie are o selecţie pentru naţionala U17 a României şi 6 selecţii pentru naţionala U20. El a fost mai mult rezervă în ultimele două sezoane în care a evoluat la Padova. Calcio Padova evoluează în Serie C.

Reclamă

Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB: „Sunt absențe mari și importante”

Daniel Pancu o vede favorită pe Universitatea Craiova în meciul cu FCSB. FCSB – Universitatea Craiova, meci care se va disputa pe stadionul Ghencea, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:45.

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 15 puncte din 6 etape disputate. De partea cealaltă, Universitatea Craiova e pe locul 3 în Liga 1, cu 14 puncte din 7 etape disputate.

Chiar dacă vorbim de un derby și nu poți să spui că e o favorită, o văd ușor favorită pe Craiova. Sunt absențe mari și importante la FCSB”, a declarat Daniel Pancu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt totuși două echipe rănite, vin după jocuri cu probleme. Va urma o mini-criză pentru cine va pierde, fieă că e vorba de Craiova, fie de FCSB”, a afirmat Florin Prunea despre acest meci, pentru sursa citată.

FCSB avea maximum de puncte înainte de meciul pierdut etapa trecută, cu UTA. FCSB a început foarte bine partida, Florinel Coman deschizând scorul în minutul 4, dar avea să plece învinsă de la Arad. Fabry a transformat un penalty controversat în minutul 18, iar Godberg Cooper a adus victoria arădenilor cu un gol marcat în minutul 60.

CFR Cluj – Botoşani 3-1! Clujenii au urcat pe locul al treilea, după victoria categorică obţinută

CFR Cluj – Botoşani 3-1! Duelul din etapa a şaptea din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Clujenii au obţinut o victorie categorică, graţie căreia au urcat provizoriu pe locul al treilea în campionat.

CFR Cluj a deschis scorul prin Philip Otele, în minutul 21. Ciprian Deac, cel care a revenit în primul 11 al clujenilor după patru luni, a pasat decisiv la golul atacantului. Ulterior, tot Otele a majorat diferenţa, în minutul 36. Tachtsidis a punctat din penalty, pentru 3-0, iar Florescu a marcat pentru moldoveni în minutul 65.

CFR Cluj a învins-o dramatic pe rivala U Cluj cu o etapă înainte de meciul cu FC Botoşani, scor 4-3. Trupa lui Andrea Mandorlini a revenit de la scorul de 2-0 şi 3-2, pentru a obţine cele trei puncte. În primele cinci runde, CFR Cluj le-a mai învins şi pe Poli Iaşi şi UTA. De asemenea, clujenii au obţinut o remiză cu Universitatea Craiova, şi au mai fost învinşi de FCSB.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și