Închide meniul
NEWS ALERT

FC Voluntari – FCSB a fost mutat! Anunţul oficial făcut de ilfoveni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2022, 15:12

FC Voluntari – FCSB a fost mutat! Anunţul oficial făcut de ilfoveni

Imagini din timpul meciului Voluntari - FCSB

Hepta

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1 nu se va disputa pe Arena „Anghel Iordănescu”. Ilfovenii încep lucrările de reamenajare ale stadionului. Decizia a fost luată după marile probleme de la meciul de Cupa României cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Clubul FC Voluntari anunță începerea modernizării suprafeței de joc a stadionului ,,Anghel Iordănescu”.

Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB, mutat de pe stadionul Anghel Iordănescu

La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare.

În consecință, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunțată la o dată ulterioară”, au anunţat ilfovenii.

Fanii FCSB vor să joace pe Ghencea finala cu CFR Cluj

Pe de altă parte, partida crucială cu CFR Cluj, din etapa a 10-a a play-off ar putea avea loc pe Ghencea. Fanii FCSB din Asociația „Salvați Steaua” au trimis mai multe scrisori către ministrul Apărării, prim-ministrul României și comandantul clubului Armatei, pentru ca „finala de titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute pe stadionul Ghecea.

Reclamă

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” ar fi găsit şi motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Ce a declarat Vasile Dîncu despre subiectul „FCSB în Ghencea”

„Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

Reclamă 4 / 0/3

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
  • Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB a fost mutat
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și