Închide meniul

FC Voluntari – Hermannstadt 1-1! Nicolae Dică, salvat de un penalty la ultima fază. Emoții mari la debutul pe banca ilfovenilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 februarie 2024, 18:58

FC Voluntari – Hermannstadt 1-1! Nicolae Dică, salvat de un penalty la ultima fază. Emoții mari la debutul pe banca ilfovenilor

FC Voluntari - Hermannstadt 1-1

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Profimedia

Meciul FC Voluntari – Hermannstadt 1-1 a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a obținut in-extremis un rezultat de egalitate, la primul meci pe banca ilfovenilor. După acest rezultat, FC Volunatri este pe locul 13, cu 26 de puncte, în timp ce Hermannstadt este pe locul 7, cu 33 de puncte.

FC Voluntari – Hermannstadt 1-1

Min. 90+7: Florea a transformat lovitura de la 11 metri!

Min. 90+6: Penalty pentru FC Voluntari!

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă

Pauză!

Min. 31: FC Voluntari – Hermannstadt 0-1! Daniel Paraschiv a înscris, după ce a primit o pasă excelentă de la Balaure! A trimis mingea cu latul, din lateralul porții, iar Fernandez nu a reușit să respingă mingea.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start pentru duelul dintre Voluntari și Hermannstadt:

FC Voluntari (4-2-3-1): J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș (cpt.), Aliji – Cascini, Rața – R. Popescu, A. Ciobanu, Răduț – Nemec

Rezerve: Vâlceanu – Boboc, Turda, Paz, Voican, Droppa, Crepulja, D. Andrei, Florea, Cocian, Carnat, Dumiter

Antrenor: Nicolae Dică

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan (cpt.), Opruț – Sota, Murgia – Balaure, Biceanu, Jipa – D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu – I. Pop, Medina, Ionuț Stoica, Antoche, Ciubotaru, Oroian, Bucuroiu, Valente, N’Goma, Al. Luca

Antrenor: Marius Măldărășanu

Reclamă

Stadion: Municipal
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei). A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Slabu Stelian (Braşov). VAR: Colţescu Sebastian (Bucureşti). AVAR: Peşu Ionela Alina (Craiova)

Înainte de startul acestei partide, noua echipă a lui Nicolae Dică se află pe locul 14 în Liga 1, cu 25 de puncte după 23 de partide jucate. De cealaltă parte, Hermannstadt bate la porțile play-off-ului și este pe locul 7, cu 32 de puncte, la o lungime de Sepsi, care ocupă locul al 6-lea.

În etapa trecută, ilfovenii au pierdut duelul din deplasare, cu CFR Cluj, cu scorul de 1-4. De cealaltă parte, Hermannstadt a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-0.

Ultima întâlnire dintre cele două cluburi a avut loc pe data de 17 septembrie a anului 2023. La momentul respectiv, sibienii se impuneau, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Nicolae Dică a fost prezentat oficial: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari. După ce Marin Dună şi Ilie Poenaru au fost demişi, fostul antrenor de la FCSB sau FCU Craiova are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

„Obiectivul este să rămânem în Liga 1, dar obiectivul personal e să terminăm pe locurile 7-9. Asta îmi doresc și cred în treaba asta. Dacă nu credeam, nu le spuneam asta jucătorilor și nici vouă. Am mare încredere în ce putem să facem.

Am analizat echipa, urmăresc jocurile din prima ligă, dar nu vreau să comentez pentru că se va interpreta că dau în antrenorul care a fost înainte. Am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la echipă. Acum știu despre ce e vorba și vom încerca să îndreptăm lucrurile. S-au făcut și lucruri bune înainte, nu numai negative. Important e să facem cât mai puține greșeli de acum înainte și să avem mai multe lucruri pozitive decât negative.

Deocamdată n-am avut nicio discuție cu Ilie Poenaru, dar o să vorbesc zilele acestea cu el. Preparatorul fizic din staff-ul lui a rămas, am avut discuții cu el aseară și azi dimineață, deci cunosc ce s-a lucrat în mare până acum.

Viața mea o împart alături de Voluntari. Din acest moment, da. Îl aștept pe nea Gică (n.r – șeful galeriei) la stadion alături de mai mulți oameni. Îl cunosc de mult timp pe nea Gică, noi ne-am antrenat cu Viitorul aici un an și ceva”, a spus Nicolae Dică, la o conferință de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și