Închide meniul

FC Voluntari – Petrolul Ploieşti 0-0, într-un meci foarte disputat din Liga 1, cu două eliminări!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 decembrie 2023, 19:12

Reclamă
FC Voluntari – Petrolul Ploieşti 0-0, într-un meci foarte disputat din Liga 1, cu două eliminări!

FC Voluntari – Petrolul Ploieşti 0-0, într-un meci foarte disputat din Liga 1, cu două eliminări!

Imagine din meciul FC Voluntari - Petrolul / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 18-a din Superligă. Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul gazdelor, Jesus Fernandez, a scos în minutul 27 lovitura de cap trimisă de Grozav, din careu, iar în replică, la poarta ploieştenilor, Zima a avut o intervenţie excelentă la lovitura liberă executată de Dor Andrei, sub transversală, în minutul 30, relatează news.ro.

FC Voluntari – Petrolul Ploieşti 0-0, într-un meci foarte disputat din Liga 1, cu două eliminări!

Goalkeeperul oaspeţilor a avut o intervenţie salutară şi la lovitura de cap a lui Armaş, din minutul 46. Ilfovenii au mai ratat o ocazie în minutul 62, când Raţă nu a putu lovi mingea aşa cum şi-ar fi dorit şi a trimis pe lângă poartă. Ploieştenii au rămas în zece oameni după elminarea lui Ismael Diomande, care l-a lovit la gleznă pe Dumiter, în minutul 75. Jucătorul celor de la Voluntari a fost scos de pe teren cu targa, mai relatează sursa citată.

În minutul 80 Zima a respins de două ori în aceeaşi fază, prima oară la Carnat, iar a doua oară la Armaş. Două minute mai târziu Nemec a trimis, incredibil, pe lângă bară, din careul mic. Gazdele au rămas şi ele în zece, din minutul 89, după eliminarea lui Matricardi, dar până la final nu s-a înscris şi scorul a fost egal, 0-0.

În clasament, Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 29 de puncte, iar FC Voluntari are 21 de puncte şi ocupă poziţia a 9-a.

Reclamă

FC Voluntari – Petrolul Ploieşti 0-0

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc (Aliji 38), Raţă, Crepulja, D. Andrei (A. Niţă 90+4), Carnat – R. Popescu (Nemec 46), Dumiter (D. Florea 81). ANTRENOR: Ilie Poenaru

PETROLUL: Zima – Doua, Papp, Meijers, Huja (Seto 79), Ţicu – Jair, Jefferson, I. Diomande – Al. Musi (I. Răducan 73), Grozav (Omrani 73). ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe gabene: Matricardi 51, Crepulja 84, D. Andrei 85 / Grozav 36, Papp 58, Al. Musi 67, Ţicu 84, Doua 85, I. Răducan 90+4

Reclamă 4 / 0/3

Cartonaş roşu: Ismael Diomande (Petrolul Ploieşti) min. 75, Patricio Matricardi (FC Voluntari) min. 89

Arbitri: George Cătălin Găman – Andrei Constantinescu, Florian Alexandru Vişan – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Florin Andrei  – Cristina Mariana Trandafir

Observator: Alexandru Deaconu

Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu nu s-au ferit de cuvinte după înfrângerea drastică a Farului cu Voluntari: „Jenant”

Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu au analizat evoluţia Farului din meciul pierdut cu 4-2, în deplasare, cu FC Voluntari.

Cel mai dur discurs l-a avut fostul arbitru Ion Crăciunescu. Acesta a spus că, pe alocuri, prestaţia jucătorilor lui Gică Hagi a fost jenantă. Hagi nu a stat pe bancă la meciul cu FC Voluntari, fiind suspendat două etape în urma schimbului de replici pe care l-a avut cu Horaţiu Feşnic la sfârşitul partidei Farul – Hermannstadt 1-1.

Eu cred că mai repede absența celor trei jucători de la mijlocul terenului, Băluță, Artean și Nedelcu. Dacă erau ei, lucrurile stăteau altfel. Nu cred că ajungeau cei de la Voluntari să își creeze asemenea situații, pe contraatac, și să ajungă în situația să marcheze. Kiki, Grameni și Vînă nu au avut realizări pe faza ofensivă, iar, pe faza defensivă, lucrurile au mers…(n.r.: rău)”, a declarat Marius Lăcătuș la digisport.ro după FC Voluntari – Farul 4-2.

Reclamă

La niciun meci nu i-am văzut cu atâtea greșeli și cu un joc atât de slab. Cred că Hagi va lua măsuri. Trebuie să schimbe jocul. A schimbat cu unii pe care i-a adus din niște transferuri nereușite. Să vii, să îți dea Voluntari patru goluri, să aibă la un moment dat 3-0 e jenant pentru Farul, să arăți cum ai arătat azi”, a comentat meciul Ion Crăciunescu, pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și