Închide meniul

Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu nu s-au ferit de cuvinte după înfrângerea drastică a Farului cu Voluntari: „Jenant”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 20:46

Reclamă
Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu nu s-au ferit de cuvinte după înfrângerea drastică a Farului cu Voluntari: „Jenant

Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu nu s-au ferit de cuvinte după înfrângerea drastică a Farului

Marius Lăcătuş şi Ion Crăciunescu / colaj Hepta

Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu au analizat evoluţia Farului din meciul pierdut cu 4-2, în deplasare, cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai dur discurs l-a avut fostul arbitru Ion Crăciunescu. Acesta a spus că, pe alocuri, prestaţia jucătorilor lui Gică Hagi a fost jenantă. Hagi nu a stat pe bancă la meciul cu FC Voluntari, fiind suspendat două etape în urma schimbului de replici pe care l-a avut cu Horaţiu Feşnic la sfârşitul partidei Farul – Hermannstadt 1-1.

Marius Lăcătuș și Ion Crăciunescu nu s-au ferit de cuvinte după înfrângerea drastică a Farului cu Voluntari: „Jenant”

Eu cred că mai repede absența celor trei jucători de la mijlocul terenului, Băluță, Artean și Nedelcu. Dacă erau ei, lucrurile stăteau altfel. Nu cred că ajungeau cei de la Voluntari să își creeze asemenea situații, pe contraatac, și să ajungă în situația să marcheze. Kiki, Grameni și Vînă nu au avut realizări pe faza ofensivă, iar, pe faza defensivă, lucrurile au mers…(n.r.: rău)”, a declarat Marius Lăcătuș la digisport.ro după FC Voluntari – Farul 4-2.

La niciun meci nu i-am văzut cu atâtea greșeli și cu un joc atât de slab. Cred că Hagi va lua măsuri. Trebuie să schimbe jocul. A schimbat cu unii pe care i-a adus din niște transferuri nereușite. Să vii, să îți dea Voluntari patru goluri, să aibă la un moment dat 3-0 e jenant pentru Farul, să arăți cum ai arătat azi”, a comentat meciul Ion Crăciunescu, pentru sursa citată.

Gică Popescu: „Traversăm un moment dificil”! Ce a spus despre absenţa lui Gică Hagi de pe bancă la înfrângerea cu FC Voluntari

Gică Popescu a recunoscut după meciul FC Voluntari – Farul 4-2 că echipa constănţeană traversează un moment dificil.

Reclamă

Preşedintele echipei campioane a spus că speră ca Farul să obţină o victorie la următorul meci la care Gică Hagi va lipsi de pe bancă, cel cu Poli Iaşi.

Concluziile nu se trag la cald. Va trebui să ne liniştim şi să vedem ce s-a întâmplat.

Eu cred că am început foarte bine acest joc, până când a fost primul contraatac al echipei adverse, unde am şi primit gol.

Reclamă 4 / 0/3

După aceea o nouă greşeală, al doilea gol şi încă o minge pierdută, al treilea gol.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și