Închide meniul

FC Voluntari și-a luat portar trecut pe la Real Madrid: “A câștigat Champions League!”. Anunțul făcut de ilfoveni

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 septembrie 2022, 15:08

FC Voluntari și-a luat portar trecut pe la Real Madrid: “A câștigat Champions League!”. Anunțul făcut de ilfoveni

Jesus Fernandez a semnat cu FC Voluntari

Jesus Fernandez, la prezentarea oficială la FC Voluntari / Facebook FC Voluntari

FC Voluntari și-a luat portar trecut pe la Real Madrid. Este vorba despre Jesus Fernandez, goalkeeper-ul în vârstă de 34 de ani care a mai evoluat în România la CFR Cluj și Sepsi. Spaniolul are în palmares un trofeu UEFA Champions League, cucerit în 2014 alături de Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernandez a semnat un contract valabil pe un sezon cu FC Voluntari.

FC Voluntari și-a luat portar trecut pe la Real Madrid: “A câștigat Champions League!”

Portarul iberic a avut un început fulminant de carieră, ajungând chiar să fie inclus în lotul lui Real Madrid în meciurile din Champions League. Apogeul carierei a fost atins în sezonul 2013/2014, când Jesus Fernandez s-a aflat pe banca “galacticilor” la un meci cu Schalke.

Portarul de 34 de ani a avut contract cu Real în perioada 2010-2014, reușind să adune însă numai două apariții la prima echipă, ambele în campionat.

Nici la CFR Cluj și Sepsi n-a fost folosit prea des. Jesus Fernandez a apărat poarta campioanei României în 12 partide, în timp ce pentru covăsneni a bifat 8 meciuri.

Reclamă

“Bun venit, Jesus Fernandez!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract, valabil până la sfârșitul acestui sezon ,cu jucătorul Jesus Fernandez.

Jesus este un portar spaniol, în vârstă de 34 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la Numancia,  Real Madrid,  Levante, Granada, Cadillac (n.r. – Cadiz) , CyD Leonesa, CFR Cluj, Panetolikos, Sepsi OSK și Hercules Alicante.

Reclamă 4 / 0/3

Câștigător de Uefa Champions League (2014) și al Campionatului Mondial al  Cluburilor (2015) cu Real Madrid, Fernández mai are în palmares alături de echipa Los Blancos: SuperCupa Europei (2014),  Cupa Spaniei (2014) și SuperCupa din La Liga (2013).

În România, Jesus Fernández este dublu campion alături de CFR Cluj în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020. Noul nostru portar va purta numărul 88 pe echipamentul de joc. 

Bun venit, Jesus și mult succes în tricoul FC Voluntari!”, au anunțat ilfovenii, pe contul de Facebook.

FC Voluntari l-a transferat pe Omar Govea, jucător cu 4 selecții la naționala Mexicului

Tot în această săptămână, FC Voluntari l-a transferat pe mijlocașul Omar Govea, al doilea jucător mexican din Liga 1, după Paolo Medina, de la FC Hermannstadt. Govea are 26 de ani, iar ultima oară a jucat în Belgia, la Zulte Waregem.

Omar Govea a semnat un contract valabil pe două sezoane. Sud-americanul va purta numărul 16 la formația ilfoveană, aflată pe locul 11 în Liga 1.

De-a lungul carierei, Govea a bifat și 4 selecții la naționala Mexicului. Mijlocașul de 26 de ani, care a jucat și la FC Porto B, poate deveni primul fotbalist mexican care joacă în Liga 1, ținând cont că Medina încă n-a debutat la FC Hermannstadt.

Reclamă

„Bun venit, Omar Govea!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul Omar Govea.

Omar Govea este un mijlocaș mexican, în vârstă de 26 de ani, cu 4 meciuri în naționala țării sale, care a mai jucat până acum la echipele de club: San Louis, Minerva de Zacatecas, Club America, FC Porto B, Mouscron, Royal Antwerp și Zulte Waregem.

În perioada petrecută în Belgia, Omar a reușit să înscrie 8 goluri și să ofere 16 pase decisive.

Evaluat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, noul nostru jucător va purta numărul 16 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește evoluții încununate cu multe reușite în tricoul FC Voluntari”, a anunțat FC Voluntari, pe contul de Facebook.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și