Închide meniul

FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii nu au reușit să recupereze locul de pe podium

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 20:40

Reclamă
FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0! Oltenii nu au reușit să recupereze locul de pe podium

FC Voluntari - Universitatea Craiova 0-0

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci / Profimedia Images

FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0 Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Liga 1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe terenul ilfovenilor a avut parte de un singur eveniment important, în repriza a 2-a. Atunci, Mitriță a fost faultat în careu, dar tot el a ratat lovitura de la 11 metri. După acest rezultat, FC Voluntari este pe locul al 12-lea, cu 12 puncte, în timp ce oltenii se află pe locul al 3-lea, cu 22 de puncte.

FC Voluntari – Universitatea Craiova, LIVE SCORE

Min 49: Mitriță a fost faultat în careu, iar arbitrul partidei a dictat lovitură de la 11 metri. Tot atacantul oltenilor a fost cel care a executat penalty-ul, care a fost respins în cele din urmă de Fernandez

Min. 1: A început meciul!

Update: Avem echipele de start.

Reclamă

FC Voluntari: J. Fernandez – C. Paz, Matricardi, Armaș – R. Boboc, Ricardinho, Voican, Carnat – Rața, Nemec, Dumiter
Rezerve: Vâlceanu – Cocian, Bozickovic, D. Florea, D. Andrei, R. Popescu, Răduț, Crepulja
Antrenor: Ilie Poenaru

Universitatea Craiova: I. Popescu – Căpățînă, Screciu, R. Silva, N. Bancu – Al. Crețu, Kurtic, Houri – M. Danciu, Koljic, Al. Mitriță
Rezerve: D. Lazar – Badelj, Ndong, Al. Mateiu, Ișfan, Baiaram, Roguljic, A. Ivan, Markovic
Antrenor: Dragoș Bon

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați), A1: Ferencz Tunyogi (Zalău), A2: Stelian Slabu (Brașov), Arbitru VAR: Iulian Dima (București), Arbitru AVAR: Cristina Trandafir (București)

Reclamă 4 / 0/3

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc în luna februarie a acestui an, în cadrul sezonului trecut din Liga 1. Atunci, meciul care s-a disputat tot pe terenul celor de la Voluntari s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, scor 1-0.

Oltenii lui Corneliu Papură fac deplasarea pentru etapa aa 12-a după ce s-au impus, pe teren propriu, în ultimul meci, în fața celor de la FC Botoșani, cu scorul de 5-1. De cealaltă parte, ilfovenii au înregistrat un rezultat de egalitate, în deplasare, în meciul cu UTA Arad. Partida respectivă s-a încheiat cu socrul de 0-0.

În cazul unei victorii în această seară, echipa pregătită de Ilie Poenaru s-ar putea apropia de locurile de play-off. De cealaltă parte, oltenii își pot recăpăta poziția a 3-a în campionat, pierdută temporar în fața celor de la Rapid, echipă care a jucat deja partida din etapa a 12-a. Giuleștenii s-au impus, pe teren propriu, în duelul cu Poli Iași, cu scorul de 3-2.

Victor Piţurcă, mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova

Victor Piţurcă a transmis un mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a declarat că oltenii au rămas la acelaşi nivel, şi nu au progresat deloc faţă de momentul în care el a plecat de la echipă.

„Echipa lui Rotaru a rămas la același nivel care i-am zis eu că este. Se plângeau jucătorii că au trei antrenamente pe zi, dar în acel an s-au bătut pentru campionat. Și nu a lipsit mult să câștige.

Cum să mă sune pe mine cineva de la Craiova să-mi ceară ajutorul? Nici nu văd vreun motiv să mă sune cineva.

Nu mă interesează în momentul de față nicio echipă din România. Dacă am o echipă care să câștige campionatul și să te lupți pentru grupele Ligii Campionilor, atunci asta da. De asta am și mers la Craiova atunci, dar am văzut că nu se poate și m-am retras”, a spus Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și