Închide meniul

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova! Jucătorii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 22:01

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova! Jucătorii care l-au dezamăgit pe Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător va fi OUT din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali / Hepta

FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova. Gigi Becali a luat o decizie fulger înainte de a doua repriză, având în vedere faptul că echipa sa era condusă de olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză jocul „roș-albaștrilor” a fost cu adevărat catastrofal, iar scorul era de 2-0, în favoarea gazdelor. Astfel, patronul vicecampioanei, care se implică în viața echipei, a decis să schimbe nu mai puțin de 4 jucători.

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova! Rotariu, Djokovic, Crețu și Radaslavescu au fost schimbați

Înainte de startul reprizei secunde, Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Valentin Crețu și Eduard Radaslavescu au fost înlocuiți, cel mai probabil pentru că l-au dezamăgit pe patronul formației, Gigi Becali.

În locul acestora au intrat jucători care, în mod normal, sunt titulari la formația „roș-albastră”. Este vorba despre David Miculescu, Darius Olaru, Adrian Șut, dar și despre Alexandru Pantea.

Iată cum a arătat echipa de start a vicecampioanei, din prima repriză, pentru partida cu oltenii patronați de Adrian Mititelu:

Reclamă

FCSB: Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Lixandru, Ov. Popescu(c), Djokovic – Rotariu, Băluță, Radaslavescu;

Rezerve: Udrea, Șut, Miculescu, Toma, Laszlo, Olaru, Pantea, Radunovic, Popa;

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Este de notat faptul că, la scorul înregistrat la pauză (de 2-0 pentru FCU Craiova), vicecampioana României este eliminată din Cupa României, iar oltenii se vor califica în sferturile de finală ale competiției.

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Motivul pentru care Valeriu Iftime l-a criticat pe latifundiar

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Latifundiarul din Pipera a fost criticat de unul dintre apropiații din Liga 1. Este vorba despre Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, formație care are un sezon dezastruos în Liga 1, fiind pe ultimul loc al clasamentului.

Patronul celor de la FC Botoșani este de părere că echipa lui Gigi Becali nu va mai realiza vreo performanță notabilă în următoarea perioadă, cum ar fi titlul de campioană sau o calificare în cupele europene.

Valeriu Iftime și-a argumentat opinia și a dezvăluit că, în opinia sa, Gigi Becali este principalul vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate de „roș-albaștrii”, în ultimi ani. Patronul moldovenilor a spus că Becali greșește atunci când își laudă jucătorii care ajung să aibă evoluții slabe.

„La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Mesaj după 1-1 cu Voluntari 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și