Închide meniul

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Declarații dure la adresa patronului de la FCSB: „Nu poate face performanță”

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 16:48

Reclamă
Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Declarații dure la adresa patronului de la FCSB: Nu poate face performanță”

Ce lovitură pentru Gigi Becali. Hermannstadt s-a trezit cu transferurile blocate

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Latifundiarul din Pipera a fost criticat de unul dintre apropiații din Liga 1. Este vorba despre Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, formație care are un sezon dezastruos în Liga 1, fiind pe ultimul loc al clasamentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali și Iftime au, de ceva vreme, o relație de prietenie, având în vedere faptul că au existat foarte multe transferuri pe ruta FC Botoșani – FCSB. Printre cele mai importante s-ar număra cel al lui Olimpiu Moruțan, dar și a altor jucători precum Joyskim Dawa și Malcom Edjouma.

Prietenul lui Gigi Becali a ieșit la atac! Motivul pentru care Valeriu Iftime l-a criticat pe latifundiar

Patronul celor de la FC Botoșani este de părere că echipa lui Gigi Becali nu va mai realiza vreo performanță notabilă în următoarea perioadă, cum ar fi titlul de campioană sau o calificare în cupele europene.

Valeriu Iftime și-a argumentat opinia și a dezvăluit că, în opinia sa, Gigi Becali este principalul vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate de „roș-albaștrii”, în ultimi ani. Patronul moldovenilor a spus că Becali greșește atunci când își laudă jucătorii care ajung să aibă evoluții slabe.

„La FCSB este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanță, asta e opinia mea. Niciodată!

Reclamă

Face un meci bun, are două declarații cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbaliști la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu ești pregătit de competiții mari, de aia nu se califică în Europa”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sptfm.ro.

Totuși, FCSB a început bine acest sezon de campionat și se află pe primul loc, cu 37 de puncte, la 5 lungimi distanță de locul al 2-lea, ocupat de CFR Cluj.

De cealaltă parte, echipa lui Valeriu Iftime nu a obținut nicio victorie în acest sezon și este pe ultimul loc, cu 9 puncte după 18 meciuri. Incredibil este faptul că moldovenii și-au obținut aceste puncte doar prin rezultate de egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica laudă un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat

Mihai Stoica spune că Damjan Djokovic este un exemplu pentru toată lumea pentru modul în care se antrenează. După câteva evoluţii mai slabe, Becali a decis să îl scoată din prima echipă pe mijlocaş. Djokovic a jucat 21 de meciuri pentru FCSB în acest sezon şi a marcat de 4 ori şi a dat o pasă decisivă.

„Djokovic e un băiat senzaţional, foarte deosebit de alţii. Am văzut foarte mulţi jucători cărora le place să se antreneze, dar cei care trec de o vârstă se antrenează aşa în 2/4, nu e cazul lui Djokovic. 

Eu n-am văzut jucător să se antreneze cu o aşa asiduitate. Nu l-am văzut la un antrenamente să fie puţin sub ce e de obicei. Toată viaţa a fost titular, aici experimentează şi o situaţie de genul ăsta. E excepţional, un exemplu pentru toată lumea”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și