Închide meniul

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi

Dan Roșu Publicat: 12 ianuarie 2024, 17:20

Reclamă
FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi. Jucătorul de 23 de ani a bătut palma cu Gigi Becali şi a fost prezentat oficial pe pagina de Facebook a clubului, după ce liderul din Liga 1 îi mai adusese pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi, şi Baba Alhassan, de la Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali plăteşte 50.000 de euro pentru fundaşul cotat la 275.000 de euro de la Urartu. Acesta a semnat pe patru ani şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro.

FCSB a anunţat oficial transferul lui Nana Antwi

„FCSB anunță transferul lui Nana Antwi, de la FC Urartu. Fundașul ghanez în vârstă de 23 de ani a evoluat, în cele două sezoane și jumătate petrecute la echipa din Armenia, în 86 de partide, a înscris de două ori și a oferit 8 pase decisive.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a liderului din Liga 1.

Reclamă

Nana Antwi, adus de Gigi Becali la FCSB

Cotat la suma de 275.000 de euro, ghanezul a jucat pentru ultima dată la FC Urartu, fosta adversară a celor de la Farul Constanța, din preliminariile UEFA Conference League.

Pentru echipa din Armenia a adunat 86 de meciuri, în care a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere 8 pase decisive. Înainte de a ajunge la Urartu, Nana Antwi a mai evoluat pentru: Young Wise FC, Lori Vanadzor și LOSC Lille B.

„Florin Vulturar a rezolvat transferul. Băiatul vine de acum. Probabil diseară ajunge în cantonamentul nostru din Turcia”, a anunțat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Jucătorul e foarte încântat că s-a rezolvat transferul în această iarnă şi abia aşteaptă să ajungă la echipă. Îşi doreşte să câştige campionatul cu FCSB. Încercăm să rezolvăm toate documentele pentru viză.

El are nevoie de viză ca să intre în Turcia şi vedem mâine sau poimâine situaţia cu viza”, a spus Florin Vulturar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și