Închide meniul

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB: „Jucătorul e încântat, vine să ia titlul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2024, 9:23

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB: „Jucătorul e încântat, vine să ia titlul!

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB. Becali a rezolvat al treilea transfer al iernii, după ce a plătit 50.000 de euro celor de la Urartu pentru fundaşul dreapta Nana Antwi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a mai adus în această iarnă la FCSB pe Luis Phelipe şi Baba Alhassan. Cei doi sunt deja în cantonamentul din Antalya, acolo unde trag din greu să îi impresioneze pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Gigi Becali a dat lovitura cu ultimul transfer făcut în această iarnă la FCSB

Agentul de jucători Florin Vulturar a vorbit despre Antwi şi a dezvăluit motivul pentru care fundaşul ghanez nu a ajuns în Turcia.

„Jucătorul e foarte încântat că s-a rezolvat transferul în această iarnă şi abia aşteaptă să ajungă la echipă. Îşi doreşte să câştige campionatul cu FCSB. Încercăm să rezolvăm toate documentele pentru viză.

El are nevoie de viză ca să intre în Turcia şi vedem mâine sau poimâine situaţia cu viza”, a spus Florin Vulturar la orangesport.ro.

Reclamă

Cotat la suma de 275.000 de euro, ghanezul a jucat pentru ultima dată la FC Urartu, fosta adversară a celor de la Farul Constanța, din preliminariile UEFA Conference League.

Pentru echipa din Armenia a adunat 86 de meciuri, în care a reușit să marcheze 2 goluri și să ofere 8 pase decisive. Înainte de a ajunge la Urartu, Nana Antwi a mai evoluat pentru: Young Wise FC, Lori Vanadzor și LOSC Lille B.

Gică Hagi, sfat preţios pentru Gigi Becali, chiar la cununia lui Ianis

Gică Hagi i-a dat un sfat preţios lui Gigi Becali, chiar la cununia lui Ianis. Patronul de la FCSB a dezvăluit ce discuţie a purtat cu naşul său, mărturisind că acesta i-a dat o soluţie pentru postul de atacant al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat un scurt dialog despre fotbal cu Gică Hagi, chiar la cununia lui Ianis, din prima zi de Crăciun. Patronul de la FCSB a declarat faptul că „Regele” i-a recunoscut că nu mai are forţă să se luptă pentru titlu, în acest sezon.

Latifundiarul din Pipera i-a cerut şi un sfat naşului său, în legătură cu un atacant pentru FCSB. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri şi i-a recomandat lui Gigi Becali să-l folosească pe Florinel Coman pe acest post. Patronul roş-albaştrilor a mers imediat la „Mbappe de România”, prezent şi el la petrecere, şi i-a dezvăluit ce planuri are.

„Am vorbit despre fotbal cu el (n.r.- cu Hagi la cununia lui Ianis) și i-am spus că-mi mai trebuie un atacant. `Dă-mi un sfat, că și-așa nu te bați cu mine acum`. A recunoscut că n-are cum, că a făcut maximum cu echipa aia. A spus: `Nu mai căuta atacant, bagă-l pe șeptar (n.r.- Florinel Coman) și vei avea un atacant cum nu s-a mai văzut în România`!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și