Închide meniul

Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. De cine se teme în 2023 managerul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 20:58

Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. De cine se teme în 2023 managerul lui FCSB

Mihai Stoica

Mihai Stoica / Profimediaimages

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. Managerul general de la FCSB e convins că tot CFR Cluj rămâne mare favorită la ridicarea trofeului, pentru a şasea oară la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM pune rezultatele spectaculoase înregistrate de gruparea din Gruia pe seama salariilor uriaşe pe care le plăteşte. Oficialul vicecampioanei României a avut o reacţie categorică.

Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului

(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are…

Chestia asta… eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucătorii nu sunt plătiţi… jucătorii sunt plătiţi peste tot.

Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB şi Rapid sunt la egalitate de puncte după primele 21 de etape. Roş-albaştrii sunt pe podium datorită golaverajului mai bun. Vicecampioana României are cu 7 puncte mai puţin decât liderul Farul. Şase puncte o despart de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Şi Gigi Becali a exclus-o pe Rapid din lupta la titlu şi se teme de Dan Petrescu şi de Gică Hagi.

Lupta la titlu e foarte grea. Dacă ai două în fața ta, e foarte greu. Când ai una, e mai ușor. Pe Rapid nu o iau în considerare. Cu Farul și cu CFR ne luptăm.

Reclamă 4 / 0/3

Am intrat ca să vedeți că mă și distrez. Credeți c-o să mă supăr de la o înfrângere la fotbal? Vorbesc și eu să mă distrez. Ce, are toată lumea echipă de fotbal? Mie ce-mi trebuie? Cum am luat-o, așa o las.

Nu mă mai interesează să merg la stadion. Nu pot să abandonez echipa, dar, cât de curând, o să o las, că fac numai păcate”, a declarat Gigi Becali, înainte de Crăciun, la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a scos şase jucători din lot

Gigi Becali taie în carne vie la FCSB şi a scos şase jucători din lot. Aceştia nu vor fi luaţi în cantonamentul din Turcia şi trebuie să îşi caute echipă. În caz contrar, vor juca la echipa a doua.

Mihai Stoica a dezvăluit numele fotbaliştilor care nu mai intră în calculele vicecampioanei României. Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Andrei Dumiter şi Bogdan Rusu au fost anunţaţi că nu pleacă în cantonament. Dumiter şi-a găsit deja echipă şi a semnat cu FC Voluntari.

În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt„, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica se teme de CFR Cluj
  • Ce a spus despre lupta la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și