Închide meniul

FCSB a anunţat transferul oficial al lui Siyabonga Ngezana

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2023, 12:56

Reclamă
FCSB a anunţat transferul oficial al lui Siyabonga Ngezana

FCSB a anunţat transferul oficial al lui Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana, la FCSB / Facebook FCSB

FCSB a anunţat transferul oficial al lui Siyabonga Ngezana. Fundaşul de 25 de ani va purta numărul 30 la echipa lui Pintilii şi Charalambous. Sud-africanul a jucat doar pentru Kaizer Chiefs, pentru care a adunat 123 de meciuri şi şase goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bine ai venit, Siyabonga Ngezana!

FCSB anunță transferul lui Siyabonga Ngezana, jucător care a evoluat, până la finalul sezonului trecut, pentru Kaizer Chiefs, din prima ligă a Africii de Sud.

FCSB a anunţat transferul oficial al lui Siyabonga Ngezana

Fundașul în vârstă de 25 de ani, care va purta tricoul cu numărul 30, a ajuns în cantonamentul roș-albaștrilor din Țările de Jos și va începe pregătirea alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Siyabonga Ngezana s-a născut la 15 iulie 1997, în Africa de Sud și a început fotbalul la Sinawana Gunners și Orlando Pirates. La nivel profesionist, a evoluat de-a lungul carierei pentru Kaizer Chiefs, adunând 123 de partide și 6 goluri”, se arată pe pagina de Facebook a vicecampioanei.

Reclamă

Siyabonga Ngezana, condus ca un prinţ la aeroport

Siyabonga Ngezana a fost condus ca un prinţ la aeroport. Rudele şi prietenii fundaşului central de 25 de ani i-au cântat acestuia înainte ca el să se îmbarce cu destinaţia Olanda.

Apropiaţii fundaşului sud-african au cântat o piesă creată special pentru el. În imaginile video apărute pe Twitter aceştia se pot auzi cântându-i numele lui Ngezana.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana a avut o vestimentaţie special pregătită pentru plecarea spre cantonamentul din Olanda al FCSB. Apropiaţii lui au încercat să se menţină veseli, chiar dacă despărţirea de fotbalist nu a fost uşoară.

La aeroport Ngezana a fost condus şi de familia lui. Proaspăta achiziţie a lui Gigi Becali şi-a luat rămas-bun de la fiecare în parte, apoi s-a îmbarcat în avionul spre Olanda.

Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro, iar Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru a-l achiziţiona de la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Ngezana nu a evoluat până acum la altă echipă în afară de Kaizer Chiefs.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și