Închide meniul
VIDEO & FOTO

Siyabonga Ngezana, condus ca un prinţ la aeroport! Rudele şi prietenii i-au cântat la plecarea spre FCSB! Imagini fabuloase

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 20:00

Reclamă
Siyabonga Ngezana, condus ca un prinţ la aeroport! Rudele şi prietenii i-au cântat la plecarea spre FCSB! Imagini fabuloase

Siyabonga Ngezana, condus ca un prinţ la aeroport!

Siyabonga Ngezana, alături de familie şi prieteni la aeroport / Twitter

Siyabonga Ngezana a fost condus ca un prinţ la aeroport. Rudele şi prietenii fundaşului central de 25 de ani i-au cântat acestuia înainte ca el să se îmbarce cu destinaţia Olanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apropiaţii fundaşului sud-african au cântat o piesă creată special pentru el. În imaginile video apărute pe Twitter aceştia se pot auzi cântându-i numele lui Ngezana.

Siyabonga Ngezana, condus ca un prinţ la aeroport!

Siyabonga Ngezana a avut o vestimentaţie special pregătită pentru plecarea spre cantonamentul din Olanda al FCSB. Apropiaţii lui au încercat să se menţină veseli, chiar dacă despărţirea de fotbalist nu a fost uşoară.

La aeroport Ngezana a fost condus şi de familia lui. Proaspăta achiziţie a lui Gigi Becali şi-a luat rămas-bun de la fiecare în parte, apoi s-a îmbarcat în avionul spre Olanda.

Siyabonga Ngezana a fost cumpărat de Gigi Becali încă din 15 iunie, dar trecerea efectivă a lui la FCSB a fost amânată din pricina unor probleme cu cazierul judiciar.

Reclamă
Reclamă 4

Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro, iar Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru a-l achiziţiona de la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Ngezana nu a evoluat până acum la altă echipă în afară de Kaizer Chiefs.

Ce spunea Mihai Stoica despre transferul lui Siyabonga Ngezana

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre transferul fundaşului sud-african. Mihai Stoica a spus că Ngezana se potriveşte portretului robot de fundaş central pe care l-a făcut Gigi Becali.

Reclamă

Ngezana respectă portretul robot pe care l-a făcut Gigi. Vrea să construiască, nu vrea să câştige dueluri aeriene, când a vrut asta l-am adus pe Tamm, acolo mi-am făcut treaba cu Tamm, nimeni nu are cum să conteste asta. Din toţi, Ngezana a părut fotbalistul care are calitatea asta, viteză foarte bună.

Nu l-am văzut, nu e un nivel foarte slab, e rapid. Am văzut jucători interesanţi. Doar că e riscant că nu a jucat în Europa până la 26 de ani. E diferit faţă de jucătorii pe care i-am avut. Trebuie să obţinem permisul de şedere, nu sunt probleme, doar că durează 2 săptămâni până să vină încoace şi i-am zis ‘Vali, fă ceva să plece în cantonament. Trebuie neapărat să facă deplasarea cu noi în Olanda’. Nu am primit referinţe de la nimeni, nu am discutat cu nimeni.

E un transfer riscant pentru că nu a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. Este profilul acela de jucător, picior drept. Mie mi-a plăcut. (n.r: despre sumă) Plătim bani pe el, dar nu discutăm de sume pentru că e confidenţialitate. Oaidă a costat 950.000, aşa că la Gigi sumele astea sunt obişnuite. Florin Vulturar s-a ocupat de acest transfer”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa

Gigi Becali a declarat că Joyskim Dawa nu este un fundaş central „de aruncat”, astfel că se va baza pe serviciile sale şi în următorul sezon. De asemenea, patronul de la FCSB a mai spus că fundaşul va rămâne la echipă, în ciuda faptului că are meciuri în care greşeşte.

Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera a mai declarat că cei trei jucători aduşi în această vară, anume Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyanbonga Ngezana, vor juca toţi titulari.

„Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:21

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

19:20

Cristi Chivu a remarcat un jucător din naţionala României de la EURO 2024: „El m-a impresionat!”

18:54

Componenţa echipei feminine a României la Jocurile Olimpice 2024

18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

18:00

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 0-1. Şoc în optimile de la EURO 2024. Schranz a deschis scorul. Englezii, în corzi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și