Închide meniul

FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea! Mihai Stoica: „Plătim dublu! Ar vedea toată lumea cine e Steaua!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 0:36

FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea! Mihai Stoica: „Plătim dublu! Ar vedea toată lumea cine e Steaua!

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea. Echipa lui Gigi Becali așteaptă răspunsul din partea CSA. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, care a precizat că roș-albaștrii sunt dispuși să plătească dublu ca să joace în „Templul fotbalului românesc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunțat că cererea oficială a FCSB-ului a fost înaintată în cursul zilei de marți. MM e sigur că, dacă clubul lui Gigi Becali revine în Ghencea, ar fi o mare victorie în războiul de identitate cu CSA.

FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea

”E clar că trebuie să jucăm acolo. Avem un meci acasă, avem 30.000 de suporteri. Nu ne ducem la cineva în casă, nu e casa lor, joacă cu stadionul gol, nu există. Echipa aia nu există, e o glumă.

Noi am făcut adrese, le-am trimis cu executori judecătoreşti, oferta scrisă cu sumă dublu faţă de cât plătim pe Arena Naţională. Cineva refuză zeci de mii dacă nu ne lasă să jucăm acolo. Cine are curaj să refuze şi semnează asta… eu i-am spus lui Gigi ‘eu nu cred că o să răspundă’, tocmai de aia am trimis cu executori judecătoreşti. Am trimis ieri. Aşteptăm răspunsul, suntem foarte curioşi să vedem… dublă oferta faţă de Arena Naţională pentru un stadion mai mic.

Să vedem cum se refuză. Doar către Ghencea am trimis. Să vedem ce spun, adică cine îşi poate permite să facă o gaură în bugetul statului de câteva bune zeci de mii, pe un stadion care eu cred că… ştiu ce se întâmplă.

Reclamă

Dacă nu primim răspuns, facem plângere penală, indiscutabil. Toată lumea, absolut toată lumea, spune că trebuie să jucăm acolo, pentru că e un bun făcut din banii noştri, un stadion făcut din bani publici, şi cineva nu vrea. De ce vrem acolo? Că ne-am legitimat noi, ar vedea toată lumea cine e Steaua cu adevărat. Că ne-am duce şi am umple stadionul acesta cu orice echipă. Eu ştiu, nu cred, ştiu cum am umplut Arena Naţională la început, lumea ar veni ca să arate că e stelist, că ţine cu FCSB şi FCSB e Steaua, e stadionul lui. Oricine.

Odată şi odată tot trebuie să ajungem acolo. Au fost oameni care au crezut că nimeni nu poate ajunge la ei, că pot face orice în ţara asta. Până la urmă, s-a ajuns la ei, chiar şi puşcărie”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Anghel Iordănescu vrea „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Fostul mare antrenor român consideră că posibila „finală” pentru titlu ar trebui să primească „undă verde” pentru a se disputa în Ghencea sau Giulești. Derby-ul FCSB – CFR Cluj rămâne în continuare fără locație. Iordănescu a spus că nu înțelege de ce fotbalul primește astfel de piedici.

Reclamă 4 / 0/3

„Poziția Ministrului n-am s-o comentez, nu îmi stă în caracter să comentez poziția unui Ministru, chiar fiind el Ministru al Apărării (n.r. – Vasile Dîncu) și eu general în rezervă. Cred că trebuie să înțelegem cu toții că este vorba de banii publici și este vorba de sport, de fotbal.

Până la urmă este și o performanță să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Se poate juca pe Ghencea, se poate juca pe Giulești pentru că fotbalul e un sport iubit de toată lumea. Și ne-am dori să se joace acolo unde condițiile sunt cele prielnice.”, a spus Anghel Iordănescu.

Ioan Andone: „FCSB va juca constant în Ghencea!”

Ioan Andone susține că are informații că FCSB va fi lăsată în sfărșit să joace pe stadionul Ghencea. Fostul antrenor crede așteptarea lui Gigi Becali nu va mai dura mult!

„Eu zic că e o chestiune de timp până revine FCSB în Ghecea. Și poate va juca și constant acolo în viitor. Stiu eu ceva! De-abia asteapta fanii FCSB-ului sa se intoarca in Ghencea, sunt convins ca isi doresc”, a spus Ioan Andone.

Partida FCSB – CFR Cluj e programată pe 21 mai. CSA Steaua nu are niciun meci programat „acasă” în perioada respectivă, nici la fotbal, nici la rugby.

Recomandări
  • FCSB a depus cererea oficială să joace în Ghencea
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și