Închide meniul

FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Juan Bauza! Dezvăluirile lui Adrian Mititelu: „Vor să vândă cu cinci milioane!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 19:12

FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Juan Bauza! Dezvăluirile lui Adrian Mititelu: „Vor să vândă cu cinci milioane!

FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Juan Bauza. Anunţul lui Adrian Mititelu

Juan Bauza, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu a dezvăluit noua ofertă pe care FCSB a făcut-o pentru Juan Bauza. Patronul oltenilor a declarat că nu se pune problema ca jucătorul să plece la trupa lui Gigi Becali, însă a dezvăluit că alţi doi fotbalişti din Bănie au oferte din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza este unul dintre cei mai importanţi jucători de la FC U Craiova 1948. Argentinianul a intrat ăn atenţia lui Gigi Becali, care la începutul sezonului l-a cumpărat pe Andrea Compagno de la Adrian Mititelu.

FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Juan Bauza. Anunţul lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a mărturisit că FCSB a oferit 600.000 de euro în schimbul lui Juan Bauza, ofertă refuzată categoric de patronul oltenilor.

Mititelu a mai declarat că doi jucători de la FC U Craiova 1948 au oferte să plece de la trupa din Bănie la cluburi din străinătate.

„Avem o discuție pentru doi jucători de-ai noștri, ni s-a făcut o propunere, noi am răspuns cu o contra-propunere și așteptăm.

Reclamă

Vorbesc de afară. FCSB nu, cei de la FCSB vor să vândă cu cinci milioane și să cumpere cu un milion și jumătate sau 600.000, mai nou, am auzit”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sport.ro.

Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1

Adrian Mititelu s-a arătat debusolat după meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Oltenii au început anul 2023 cu o remiză pe teren propriu. Echipa lui Nicolo Napoli a condus cu 1-0 după golul lui Baeten, dar UTA a smuls un punct pe final, grație reușitei lui Postolachi.

Patronul clubului din Bănie trage un semnal de alarmă în privința retrogradării. Mititelu se teme de gândul că formația olteană ar putea ajunge în liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Mititelu l-a „taxat” și pe antrenorul italian Nicolo Napoli pentru că „n-a fost inspirat” la schimbări.

„Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine.

M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblul jocului, trebuia să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori.

Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare.

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și