Închide meniul

Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1: „Trebuie să fim atenți să nu ajungem la retrogradare!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 ianuarie 2023, 20:24

Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1: „Trebuie să fim atenți să nu ajungem la retrogradare!

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1
  • „Trebuie să fim atenți să nu ajungem la retrogradare”

Adrian Mititelu s-a arătat debusolat după meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Oltenii au început anul 2023 cu o remiză pe teren propriu. Echipa lui Nicolo Napoli a condus cu 1-0 după golul lui Baeten, dar UTA a smuls un punct pe final, grație reușitei lui Postolachi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 se află la 8 puncte în spatele play-off-ului, iar Adrian Mititelu și-a luat deja gândul de la clasarea în primele 6 echipe.

Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1

Patronul clubului din Bănie trage un semnal de alarmă în privința retrogradării. Mititelu se teme de gândul că formația olteană ar putea ajunge în liga a 2-a.

Reclamă

Mititelu l-a „taxat” și pe antrenorul italian Nicolo Napoli pentru că „n-a fost inspirat” la schimbări.

„Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine.

Reclamă

M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblul jocului, trebuia să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori.

Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare.

Adrian Mititelu l-a „taxat” pe Nicolo Napoli: „N-a fost inspirat!”

Din păcate n-am scăpat. Suntem puțini dezamăgiți. Cred că și banca de rezerve nu a reacționat cum trebuie. Cred că nici Napoli nu a fost foarte inspirat. Cu toate astea, puteam să câștigăm. E început de campionat, eu sunt încrezător că echipa va face un sezon foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că s-au făcut niște greșeli. Dacă banca tehnică era mai atentă, câștigam acest meci. Eu zic dacă se făceau niște schimbări la echipă, nu se ajungea aici. Trebuia să fim mai precauți. Avem bancă ce putea asigura o conduită mai bună echipei.

Visul unui club din Liga 1 este acela de a juca în acele amărâte, dar prețioase, preliminarii de Conference League. Acolo putem să mai aspirăm și noi. Și-n play-out vor rămâne echipe puternice. Iau în calcul și faptul că echipa are valoare, dar nu va fi ușor.

Dacă abordăm serios meciurile… Astăzi am jucat bine, am avut și ghinion, dar nu am putut să batem. UTA va pierde foarte greu în deplasare. O să vedeți.

Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit.

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1.

FC U Craiova 1948 se află pe locul 10 în Liga 1, cu 24 de puncte, după 22 de etape.

Nicolo Napoli s-a săturat și i-a transmis un mesaj direct lui Adrian Mititelu: „Sper că patronul înțelege asta!”

Nicolo Napoli s-a săturat și i-a transmis un mesaj direct lui Adrian Mititelu. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 s-a plâns de variantele pe care le are pentru postul de atacant. Oltenii s-au chinuit în ultima vreme pe faza ofensivă, după plecarea lui Andrea Compagno la FCSB, iar Napoli resimte din plin lipsa unui atacant de valoarea jucătorului italian.

Reclamă

La finalul partidei, Nicolo Napoli i-a transmis lui Adrian Mititelu că are nevoie de un nou atacant la echipă, care să se apropie de nivelul lui Andrea Compagno.

Compagno a strălucit la formația olteană, reușind să înscrie 26 de goluri în 61 de apariții.

„Am făcut o primă repriză foarte bună. Am avut avantaj. Am avut şi ocazia să facem 2-0. Repriza a doua nu a fost bună.

Rezultatul de egalitate este unul meritat. În repriza a doua nu am făcut pressing, nu am avut ocazii. Cred că rezultatul de 1-1 este unul just.

Am făcut pregătirea la bază, un meci amical cu Mioveni. Am lucrat miuţe, jocuri între noi, dar astăzi repriza a doua nu a fost bună. Sper că patronul înţelege că noi avem nevoie de un vârf în faţă, care să facă treabă bună.

(N.r. – Despre Juan Bauza) Asta nu este treaba mea. Vorbiţi cu patronul. Este un fotbalist bun. Vedem ce se întâmplă

(N.r. – Despre meciul cu Sepsi, din etapa viitoare) Un duel italian. Un meci dificil de ambele echipe. Acum, ne pregătim pentru meciul cu ei”, a spus Nicolo Napoli, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, potrivit orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”