Închide meniul

FCSB a fost salvată de VAR pe Arena Naţională! Marchioni a înscris în poarta roş-albaştrilor, dar s-a bucurat degeaba

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2023, 22:43

FCSB a fost salvată de VAR pe Arena Naţională! Marchioni a înscris în poarta roş-albaştrilor, dar s-a bucurat degeaba

FCSB a fost salvată de VAR pe Arena Naţională

Marian Barbu a revăzut faza din minutul 45+3 / Captură Orange Sport

FCSB a fost salvată de VAR pe Arena Naţională. Argentinianul Julian Marchioni a înscris un gol spectaculos pentru Poli Iaşi, dar reuşita nu a fost validată. Sud-americanul s-a bucurat degeaba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În al 3-lea minut de prelungiri, Andrei Gheorghiţă a intrat în posesia mingii la mijlocul terenului. I-a „suflat” balonul lui Radunovic, după care l-a şi driblat pe fundaşul stânga al roş-albaştrilor.

FCSB a fost salvată de VAR pe Arena Naţională

Mijlocaşul de 21 de ani a centrat în careu, iar Vlad Chiricheş a respins cu călcâiul până la Marchioni. Argentinianul nu a stat pe gânduri şi a şutat în forţă, din afara careului. Târnovanu a fost „bătut”, iar jucătorii lui Leo Grozavu s-au bucurat la maximum.

Sărbătoarea lor a fost stricată de arbitrajul video. „Centralul” Marian Barbu a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza. A putut observa cum, iniţial, Gheorghiţă se foloseşte de mână pentru a prelua mingea. Imediat a anulat golul şi a oferit mingea fotbaliştilor de la FCSB.

Vicecampionii României tocmai reuşiseră să deschidă scorul. Ovidiu Popescu a reuşit un gol superb, cu un şut violent. Mingea s-a oprit sub transversală!

Reclamă

FCSB avea maximum de puncte înaintea meciului cu Poli Iaşi. Cu o victorie, echipa lui Charalambous revenea pe primul loc în Liga 1 şi o depăşea pe Universitatea Craiova.

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB. După ce s-a arătat nemulţumit de evoluţiile lui Vlad Chiricheş, patronul roş-albaştrilor insistă pentru semnătura unui fundaş central. Este vorba de Andre Duarte, fostul stopper al celor de la FC U Craiova 1948.

Andre Duarte s-a transferat în această vară la Reggiana, formaţie din Serie B. Acesta s-ar putea despărţi de echipă după doar o lună, după cum notează jurnaliştii din Peninsulă.

Reclamă 4 / 0/3

Andre Duarte a mai fost pe „radarul” celor de la FCSB şi la sfârşitul sezonului trecut, atunci când viitorul fundaşului la FC U Craiova 1948 era unul incert. Adrian Mititelu s-a împotrivit transferului stopper-ului la rivala roş-albastră, astfel că acesta a ajuns la Reggiana.

Însă, presa din Italia a anunţat că Andre Duarte a rămas în vizorul celor de la FCSB. Fundaşul s-ar putea despărţi de italieni, deşi a semnat cu echipa din Serie B în această vară un contract valabil pe două sezoane.

Exact în urmă cu o lună, Reggiana anunţa sosirea fundaşul central Andre Duarte, născut în 1997.

Fotbalistul de naționalitate portugheză se eliberase de contractul cu Universitatea Craiova (n.r. FCU Craiova) unde adunase 45 de prezenţe în sezonul trecut, în diferite competiţii.

Astăzi, din informaţiile adunate de către jurnaliștii din redacţia noastră, clubul l-ar putea lăsa să plece. FCSB, fosta Steaua, insistă pentru fundaş”, au notat jurnaliştii de la tuttomercatorweb.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și