Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB! Fundaşul central pentru care insistă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 13:36

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB! Fundaşul central pentru care insistă

Gigi Becali îi ia apărarea lui Edi Iordănescu şi atacă doi jucători

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB. După ce s-a arătat nemulţumit de evoluţiile lui Vlad Chiricheş, patronul roş-albaştrilor insistă pentru semnătura unui fundaş central. Este vorba de Andre Duarte, fostul stopper al celor de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andre Duarte s-a transferat în această vară la Reggiana, formaţie din Serie B. Acesta s-ar putea despărţi de echipă după doar o lună, după cum notează jurnaliştii din Peninsulă.

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

Andre Duarte a mai fost pe „radarul” celor de la FCSB şi la sfârşitul sezonului trecut, atunci când viitorul fundaşului la FC U Craiova 1948 era unul incert. Adrian Mititelu s-a împotrivit transferului stopper-ului la rivala roş-albastră, astfel că acesta a ajuns la Reggiana.

Însă, presa din Italia a anunţat că Andre Duarte a rămas în vizorul celor de la FCSB. Fundaşul s-ar putea despărţi de italieni, deşi a semnat cu echipa din Serie B în această vară un contract valabil pe două sezoane.

„Exact în urmă cu o lună, Reggiana anunţa sosirea fundaşul central Andre Duarte, născut în 1997.

Reclamă

Fotbalistul de naționalitate portugheză se eliberase de contractul cu Universitatea Craiova (n.r. FCU Craiova) unde adunase 45 de prezenţe în sezonul trecut, în diferite competiţii.

Astăzi, din informaţiile adunate de către jurnaliștii din redacţia noastră, clubul l-ar putea lăsa să plece. FCSB, fosta Steaua, insistă pentru fundaş”, au notat jurnaliştii de la tuttomercatorweb.com.

Andre Duarte a evoluat la FC U Craiova 1948 timp de un sezon şi s-a despărţit de echipă în vară, din postura de jucător liber de contract, deşi oficialii clubului susţineau că acesta mai are contract pe un sezon cu gruparea din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Gigi Becali despre Andre Duarte

La sfârşitul sezonului trecut, Gigi Becali i-a transmis lui Adrian Mititelu că îl va lua pe Andre Duarte dacă acesta va rămâne liber de contract.

„Vreau să vorbesc și despre Mititelu, am văzut că a făcut declarații. Când l-am luat pe Compagno, am dat bani. L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, îl fur? Cum îl iau, cu macaraua? Am văzut că s-a luat Mititelu de impresar. Duarte are un contract. Dacă nu are contract, îl ia Becali, e simplu. Mititelu nu e stăpânul lui. Așa să-i spuneți lui Mititelu! N-am ajuns să ne fie frică de Mititelu, ar fi ultimul circ”, a declarat Gigi Becali.

„Cu excepția cazului Duarte, deși eu sunt convins că nu va putea fi liber mai devreme de 2024, în proporție de 95% rămân toți. Vreau să fac echipa purternică și să termin între primii 3-4 la anul.

Câte prostii spune Becali… nu mă interesează. Să îl ia, așa i-a luat și pe frații Costea și a uitat să îi mai plătească”, a declarat, în replică, Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și