Închide meniul

FCSB a găsit atacant în Africa de Sud şi i-a făcut deja ofertă! Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să ia titlul

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2023, 17:57 / Actualizat: 25 noiembrie 2023, 18:59

Reclamă
FCSB a găsit atacant în Africa de Sud şi i-a făcut deja ofertă! Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să ia titlul

Gigi Becali scapă de 2 jucători, dar le va plăti jumătate din salariu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

FCSB a găsit atacant în Africa de Sud şi i-a făcut deja ofertă. Presa sud-africană a făcut anunţul şi a dezvăluit că oficialii roş-albaştrii au pus ochii pe Efmamjjasond Gonzalez, vârf de 24 de ani care a mai fost pe „radarul” vicecampioanei şi în urmă cu o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că îşi doreşte să transfere un atacant la FCSB, nefiind mulţumit de randamentul lui Andrea Compagno.

FCSB a găsit atacant în Africa de Sud şi i-a făcut deja ofertă

Impresarul Florin Vulturar a fost trimis de Gigi Becali în Africa de Sud, pentru a căuta nou jucători. Din aceeaşi ţară, FCSB l-a transferat la începutul sezonului pe Siyabonga Ngezana, fundaş central care a devenit titular incontestabil la formaţia vicecampioană, după accidentarea lui Vlad Chiricheş.

În pauza competiţională de iarnă, roş-albaştrii ar putea transfera un nou jucător din Africa de Sud. Este vorba de Efmamjjasond Gonzalez, un vârf de 24 de ani care evoluează la Kaizer Chiefs sub formă de împrumut de la Real Santa Cruz.

Presa sud-africană a făcut anunţul şi a dezvăluit că jucătorul este dorit de către FCSB, roş-albaştrii înaintând deja o ofertă pentru un posibil transfer al atacantului.

Reclamă

Efmamjjasond Gonzalez este columbian şi este supranumit „Calendarul”. Părinţii săi au ales să-i pună un prenume unic, format din iniţialele lunilor anului, din limba spaniolă.

Atacantul aflat pe lista FCSB-ului a bifat doar şase meciuri la Kaizer Chiefs în acest sezon, fără să marcheze vreun gol. Gonzalez a evoluat până acum la o formaţie din Liga a 2-a din Argentina, All Boys, şi la o formaţie din ţara natală, Real Santa Cruz. Până în prezent, acesta nu a făcut pasul în Europa.

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor

Gigi Becali ia cu asalt piaţa transferurilor şi e gata să îşi aducă golgheter la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 nu mai concepe să rateze din nou titlul şi l-a trimis pe Florin Vulturar să îi aducă întrăriri din Africa.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri este mulţumit de Joyskim Dawa şi de Siabonga Ngezana. E gata să îşi aducă un atacant care să-l facă uitat pe Andrea Compagno, cel care nu mai este pe placul lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera l-a trimis deja pe Vulturar în Africa, iar omul lui de încredere a întocmit o listă de 10 jucători. Becali are ultimul cuvânt şi pregăteşte o ofertă.

„O să mai vină probabil un alt atacant din străinătate. Nu e decis nimic, sunt 10 jucători pe listă, se discută.

Majoritatea sunt din Africa, au prețuri rezonabile jucătorii buni. În America de Sud ți se cer 10 milioane de euro pentru un golgheter„, a declarat Florin Vulturar pentru iamsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și