Închide meniul

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor! Nu concepe ratarea titlului şi se pregăteşte să dea lovitura

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2023, 21:40

Gigi Becali, asalt total pe piaţa transferurilor! Nu concepe ratarea titlului şi se pregăteşte să dea lovitura

FCSB, tot mai aproape de transferul atacantului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe / Hepta

Gigi Becali ia cu asalt pe piaţa transferurilor şi e gata să îşi aducă golgheter la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 nu mai concepe să rateze din nou titlul şi l-a trimis pe Florin Vulturar să îi aducă întrăriri din Africa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri este mulţumit de Joyskim Dawa şi de Siabonga Ngezana. E gata să îşi aducă un atacant care să-l facă uitat pe Andrea Compagno, cel care nu mai este pe placul lui Gigi Becali.

Gigi Becali, asalt pe piaţa transferurilor!

Latifundiarul din Pipera l-a trimis deja pe Vulturar în Africa, iar omul lui de încredere a întocmit o listă de 10 jucători. Becali are ultimul cuvânt şi pregăteşte o ofertă.

O să mai vină probabil un alt atacant din străinătate. Nu e decis nimic, sunt 10 jucători pe listă, se discută.

Majoritatea sunt din Africa, au prețuri rezonabile jucătorii buni. În America de Sud ți se cer 10 milioane de euro pentru un golgheter„, a declarat Florin Vulturar pentru iamsport.ro.

Reclamă

FCSB are 34 de puncte după primele 16 etape din actualul sezon al Ligii 1. Roş-albaştrii au al treilea cel mai bun atac. Au marcat 30 de goluri, cu unul mai puţin decât CFR Cluj şi Rapid.

Darius Olaru este golgheterul FCSB-ului, cu 7 goluri. Este urmat de Florinel Coman, cel care a marcat de 5 ori. Andrea Compagno şi-a trecut în cont 4 goluri.

Gigi Becali îi schimbă postul lui David Miculescu

Gigi Becali a declarat că, până în iarnă, atunci când va aduce cel puţin un atacant. Vârf împins va juca David Miculescu, cel care a a fost folosit până acum pe postul de extremă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am stabilit asta, că trebuie să încercăm cu el (n.r. – cu David Miculescu atacant) acolo. Nu am o opinie diferită de Mihai Stoica. Păi, o să-l titularizăm. O să facem ce spune MM Stoica şi gata.

Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul, dar asta este şi opinia mea. Şi a lui Pinti (n.r. Mihai Pintilii), şi a lui Charalambous. Deci, împreună am stabilit asta”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Verdictul primit de Octavian Popescu, după ce s-a accidentat la naţionala de tineret

Tavi Popescu are o leziune musculară de gradul 2 la muşchiul aductor al piciorului stâng. O astfel de accidentare necesită trei săptămâni de repaus, dar FCSB ia în calcul o măsură de urgenţă, pentru a îl recupera mai repede pe Octavian Popescu.

Octavian Popescu nu a jucat în victoria naţionalei de tineret a României cu Albania U21, scor 5-0, din preliminariile EURO U21 2023. Jucătorul celor de la FCSB a acuzat dureri musculare, iar în urma investigaţiilor medicale, a fost diagnosticat cu leziune musculară de gradul 2 la muşchiul aductor al piciorului stâng, potrivit gsp.ro. El va rata şi meciul cu Elveţia U21 de marţi, după ce a părăsit deja cantonamentul naţionalei de tineret.

În mod normal, pentru Octavian Popescu urmează o pauză de trei săptămâni după o astfel de accidentare. El ar rata următoarele meciuri cu Dinamo, Oţelul şi FCU Craiova, în timp ce partida cu CFR Cluj ar fi şi ea sub semnul întrebării. Cu toate acestea, FCSB încearcă să îl recupereze mai repede. Sursa menţionată mai sus scrie că formaţia roş-albastră ia în calcul să apele la Marijana Kovacevic.

Recent, sârboaica l-a tratat şi pe Florinel Coman, după ce acesta s-a accidentat în meciul cu FC Voluntari, de la finalul lunii octombrie. După tratamentul din Serbia, Florinel Coman a revenit pe teren în timp record.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și