Închide meniul

FCSB a înregistrat o pierdere uriaşă în 2023! La ce valoare a ajuns datoria faţă de finanţatorul Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 2 aprilie 2024, 9:14

Reclamă
FCSB a înregistrat o pierdere uriaşă în 2023! La ce valoare a ajuns datoria faţă de finanţatorul Gigi Becali

Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

FCSB a înregistrat o pierdere uriaşă în 2023! Clubul patronat de Gigi Becali a mers dezastruos din punct de vedere financiar anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Gigi Becali a trebuit să suplinească din fonduri proprii deficitul major dintre încasări şi cheltuieli. Clubul „roş-albastru” a ajuns la o datorie de peste 10 milioane de euro faţă de finanţatorul Gigi Becali.

FCSB a înregistrat o pierdere uriaşă în 2023! La ce valoare a ajuns datoria faţă de finanţatorul Gigi Becali

FCSB a ajuns în 2023 la o datorie totală de 14,55 milioane de euro. Din această sumă, peste 10 milioane de euro o reprezintă datoria faţă de patronul clubului, Gigi Becali.

Anul fiscal 2023 a fost unul foarte slab pentru FCSB din punct de vedere financiar. Clubul lui Gigi Becali a înregistrat o pierdere de 7,65 milioane de euro.

FCSB a avut venituri totale de 9 milioane de euro şi cheltuieli de 16,65 milioane de euro. Pierderea uriaşă a fost cauzată de faptul că Gigi Becali nu a mai vândut jucători.

Reclamă

L-a dat pe Andrei Cordea în Arabia Saudită, la Al-Tai, pentru 1,32 de milioane de euro, dar a încasat în 2023 doar 400.000 de euro din acea sumă.

Aceasta a fost, de altfel, singura sumă încasată în 2023 pentru clubul lui Gigi Becali din transferuri.

Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal! Ce a păţit şi FCSB la Comisia de Disciplină. Motivul din spatele deciziei dure

Gigi Becali a primit o lovitură uriaşă şi a fost suspendat 6 luni din fotbal de Comisia de Disciplină. Decizia a fost luată la o zi după ce FCSB a câştigat derby-ul cu Farul, scor 1-0, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB-ului a aflat că a fost suspendat o jumătate de an ca urmare a declaraţiilor date în luna februarie. Atunci a atacat-o în termeni duri pe Cristina Trandafir, arbitra care a stat în camera VAR la meciul cu FC Botoşani.

FCSB nu are de suferit pe cale sportivă, dar a fost amendată. În total, clubul din Berceni trebuie să achite 5.000 de lei, de zece ori mai puţin decât amenda primită de latifundiarul din Pipera.

În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei. În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancționează cu Avertisment și penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancționează cu suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancțiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (șase) luni și penalitate de 50.000 lei. În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină a FRF.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Cristinei Trandafir

Gigi Becali a avut un derapaj sexist la adresa arbitrei de la meciul cu FC Botoşani, câştigat cu scorul de 3-2. A făcut declaraţii reprobabile despre Cristina Mariana Trandafir, arbitru care s-a aflat în camera VAR.

Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR.

Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Reclamă

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și