Închide meniul

FCSB a stabilit un record negativ în victoria la scor cu FC Hermannstadt

Alex Masgras Publicat: 17 decembrie 2023, 10:33

Reclamă
FCSB a stabilit un record negativ în victoria la scor cu FC Hermannstadt

FCSB a stabilit un record negativ în victoria la scor cu FC Hermannstadt

Florinel Coman sărbătoreşte golul marcat în meciul FCSB - FC Hermannstadt / Hepta

FCSB a stabilit un record negativ în victoria la scor cu FC Hermannstadt. Chiar dacă formaţia roş-albastră se află pe primul loc în Liga 1, fanii nu s-au înghesuit la meciul din etapa cu numărul 20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, echipa lui Elias Charalambous a înregistrat cea mai slabă asistenţă pe Arena Naţională din acest sezon. Singurul meci cu o asistenţă mai slabă a celor de la FCSB în calitate de gazdă a fost derby-ul cu Dinamo, disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

FCSB a stabilit un record negativ în victoria la scor cu FC Hermannstadt

La meciul dintre FCSB şi FC Hermannstadt din etapa cu numărul 20 din Liga 1 au asistat 6.425 de spectatori. Frigul din Bucureşti şi-a spus cuvântul, chiar dacă partida a fost programată sâmbătă, la ora 20:00.

Aceasta este cea mai slabă asistenţă a celor de la FCSB pe Arena Naţională. În acest sezon, doar la derby-ul cu Dinamo au fost prezenţi mai puţini spectatori. Meciul din vară s-a disputat însă pe stadionul Arcul de Triumf, acolo unde au fost prezenţi 6132 de spectatori.

Cu toate acestea, tot un meci al celor de la FCSB este pe primul loc în ceea ce priveşte asistenţa în Liga 1 în acest sezon. La înfrângerea cu Rapid, scor 12, pe Arena Naţională au fost prezenţi 40.563 de spectatori.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB este lider în Superligă, cu 41 de puncte, iar Hermannstadt are 28 de puncte şi se află pe locul 7 în clasament.

Elias Charalambous, prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc. Mesajul tehnicianului

Elias Charalambous a oferit prima reacție după ce FCSB a terminat anul pe primul loc. Tehnicianul vicecampioanei și-a felicitat jucătorii pentru performanța reușită. Partida dintre FCSB și FC Hermannstadt s-a terminat cu scorul de 3-0 și a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

„Îmi felicit jucătorii, chiar și la 3-0 au jucat cu aceași intensitate. Nu avem timp să sărbătorim, trebuie să ne recuperăm, să fim pregătiți pentru ultimul meci al anului.

Reclamă

Olaru este golgheter, a jucat excepțional, dar astăzi toată lumea a jucat foarte bine. Atitudinea jucătorilor a fost foarte bună, este un lucru important în această parte a sezonului.

Chiar cred că am câștigat datorită disciplinei, a spiritului de echipă. Cel mai important este să ne păstrăm aceste lucruri. Avem un meci greu miercuri, de mâine dimineață vom începe pregătirea.

Am făcut schimbările târziu, echipa a jucat foarte bine. Cei care au intrat în a doua parte au ajutat echipa. Nu există meciuri ușoare, acest lucru face ca Liga 1 să fie interesantă. Dacă nu dai 100% la fiecare meci poți avea surprize.

Vreau să le mulțumesc totuși și fanilor, care au fost alături de noi și la această partidă”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și