Închide meniul

FCSB, amical de lux. Formaţia patronată de Gigi Becali o va întâlni pe Anderlecht! Unde va avea loc partida

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iunie 2023, 16:24

Reclamă
FCSB, amical de lux. Formaţia patronată de Gigi Becali o va întâlni pe Anderlecht! Unde va avea loc partida

FC U Craiova 1948 - FCSB, LIVE TEXT

FCSB, la un meci din campionat / Hepta

FCSB va disputa un amical de lux în compania formaţiei belgiene Anderlecht. Partida va avea loc pe 1 iulie. Echipa patronată de Gigi Becali va disputa amicalul cu Anderlecht în cantonamentul din Ţările de Jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anderlecht – FCSB va avea loc pe 1 iulie, la ora 14:00 (ora României). FCSB a anunţat partida pe contul său de Facebook.

FCSB, amical de lux

Revedere cu RSC Anderlecht!

FCSB o va reîntâlni, de această dată într-o partidă amicală, pe RSC Anderlecht, echipă cu care a remizat de două ori în grupele UEFA Europa Conference League din sezonul trecut. Meciul se va disputa în Țările de Jos sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora locală 13:00 (14:00 ora României).

Din rațiuni de securitate și în conformitate cu legile țării în care se dispută jocul, accesul spectatorilor nu va fi permis“, a fost mesajul publicat pe contul de Facebook al FCSB.

Reclamă
Anderlecht - FCSB se va juca în Ţările de Jos / Facebook
Anderlecht – FCSB se va juca în Ţările de Jos / Facebook

Gigi Becali, decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB. Ce se întâmplă cu Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Gigi Becali a luat o decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu a stat pe gânduri când a fost întrebat cine va sta pe banca vicecampioanei României în startul noului sezon.

Latifundiarul din Pipera s-a hotărât şi a făcut anunţul despre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Amândoi vor continua să colaboreze şi vor fi antrenorii FCSB-ului în prima etapă, în deplasarea cu FC U Craiova 1948.

Cum să nu fiu mulţumit de Charalambous şi Pintilii? Au pregătit bine echipa, ne-am luptat la titlu până în penultima etapă. La 2-0 cu Farul Constanţa eram campioni. Cum să renunţ la ei?

Reclamă 4 / 0/3

Pe noi ne-a distrus şi meciul din sezonul regulat de pe Arena Naţională, când am condus cu 2-1, am dat autogol şi a câştigat Farul în prelungiri. Aveam trei puncte noi, dar aşa au luat ei trei.

Meciul de la Constanţa se juca altfel. Nu mai aveam noi presiunea, o aveau ei. Nu mai zic şi de celălalt meci (n.r. din penultima etapă, de la Ovidiu). Am avut 2-0. Era gata campionatul”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Anunţul făcut de Mihai Stoica

S-a aflat care sunt jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Mihai Stoica a dezvăluit că şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul lui Elias Charalambous, şi vor fi evaluaţi pe parcursul perioadei de pregătire din această vară.

Mihai Stoica a declarat că nu mai puţin de şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul FCSB-ului în cantonamentul din Olanda. Managerul general al roş-albaştrilor a mărturisit că din stagiul de pregătire de vară vor lipsi jucătorii care în prezent se află în lotul naţionalei U21 a României. Aceştia se vor antrena în ţară, până la startul sezonului.

Noi vom juca în Olanda, nu vom juca cu nicio echipă din Bulgaria, doar să aibă cei de la CSKA un parteneriat cu Anderlecht sau cu PAOK.

Cu Anderlecht s-ar putea să jucăm două reprize de 60 de minute. Vrem să vedem și copiii, vom avea 7 copii în pregătire. Cei de la naționala de tineret vor avea câteva zile libere, n-avea rost să vină și ei în Olanda.

Vor veni cei de la echipa națională mare. Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și