Închide meniul

Gigi Becali, decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB. Ce se întâmplă cu Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2023, 12:14

Reclamă
Gigi Becali, decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB. Ce se întâmplă cu Elias Charalambous şi Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri savuroase de la echipa naţională. Mihai Pintilii a jucat 46 de meciuri în tricoul României

Mihai Pintilii şi Elias Charalambous, pe banca FCSB-ului / Profimediaimages

Gigi Becali a luat decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu a stat pe gânduri când a fost întrebat cine va sta pe banca vicecampioanei României în startul noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera s-a hotărât şi a făcut anunţul despre Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Amândoi vor continua să colaboreze şi vor fi antrenorii FCSB-ului în prima etapă, în deplasarea cu FC U Craiova 1948.

Gigi Becali, decizie finală în privinţa antrenorului de la FCSB

Chiar dacă FCSB a ratat titlul pentru al 8-lea an la rând, Becali asigură că nu antrenorii sunt problema la echipa lui. Nici nu vrea să audă de o schimbare.

Cum să nu fiu mulţumit de Charalambous şi Pintilii? Au pregătit bine echipa, ne-am luptat la titlu până în penultima etapă. La 2-0 cu Farul Constanţa eram campioni. Cum să renunţ la ei?

Pe noi ne-a distrus şi meciul din sezonul regulat de pe Arena Naţională, când am condus cu 2-1, am dat autogol şi a câştigat Farul în prelungiri. Aveam trei puncte noi, dar aşa au luat ei trei.

Reclamă

Meciul de la Constanţa se juca altfel. Nu mai aveam noi presiunea, o aveau ei. Nu mai zic şi de celălalt meci (n.r. din penultima etapă, de la Ovidiu). Am avut 2-0. Era gata campionatul”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Elias Charalambous a plecat în cantonament cu FCSB şi a avut o apariţie spectaculoasă la aeroport. Cipriotul a venit la aeroport cu ochelari de soare, afişând astfel un look relaxat. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB a venit îmbrăcat într-un trening inscripţionat cu emblema FCSB-ului, acelaşi pe care l-au purtat şi ceilalţi membrii ai staff-ului, cât şi jucătorii FCSB-ului.

Elias a avut de suferit după ce a ratat şansa de a le aduce roş-albaştrilor primul titlu după opt ani de aşteptare. Charalambous a fost anunţat de patron că salariul îi va fi redus cu 50%, dacă va accepta să rămână la echipă pentru un nou sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Charalambous va încasa 5.000 de euro lunar, de două ori mai puţin decât a primit până acum la FCSB. Totuşi, antrenorul are trecute în contract bonusuri semnificative pentru îndeplinirea obiectivelor.

Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Anunţul făcut de Mihai Stoica

S-a aflat care sunt jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Mihai Stoica a dezvăluit că şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul lui Elias Charalambous, şi vor fi evaluaţi pe parcursul perioadei de pregătire din această vară.

Mihai Stoica a declarat că nu mai puţin de şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul FCSB-ului în cantonamentul din Olanda. Managerul general al roş-albaştrilor a mărturisit că din stagiul de pregătire de vară vor lipsi jucătorii care în prezent se află în lotul naţionalei U21 a României. Aceştia se vor antrena în ţară, până la startul sezonului.

Noi vom juca în Olanda, nu vom juca cu nicio echipă din Bulgaria, doar să aibă cei de la CSKA un parteneriat cu Anderlecht sau cu PAOK.

Cu Anderlecht s-ar putea să jucăm două reprize de 60 de minute. Vrem să vedem și copiii, vom avea 7 copii în pregătire. Cei de la naționala de tineret vor avea câteva zile libere, n-avea rost să vină și ei în Olanda.

Vor veni cei de la echipa națională mare. Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și