Închide meniul

FCSB ar putea juca în Ghencea! Vasile Dîncu a dezvăluit motivul pentru care a fost refuzată până acum

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2023, 19:55

Reclamă
FCSB ar putea juca în Ghencea! Vasile Dîncu a dezvăluit motivul pentru care a fost refuzată până acum

FCSB ar putea juca în Ghencea!

Vasile Dîncu / Hepta / Mediafax foto - Alexandru Dobre

FCSB ar putea juca în Ghencea! Posibilitatea a fost enunţată chiar de Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării. Dîncu a dezvăluit şi motivul pentru care FCSB a fost refuzată până acum pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Dîncu a vorbit despre procesul dintre FCSB şi CSA Steaua. Totodată, a discutat şi despre posibilele ciocniri între fanii CSA şi cei ai FCSB.

FCSB ar putea juca în Ghencea!

În Ghencea ar putea să joace orice echipă până la urmă. Singura chestiune care ține în acest moment este procesul. Eu am discutat și cu Jandarmeria când s-a pus problema, despre posibilitatea de gestiona o situație expozivă între galerii. Cei de la jandarmerie mi-au spus că este foarte greu de gestionat și că ei nu își asumă acest lucru.

Dar principial, orice echipă poate să închirieze stadionul Steaua printr-o procedură care în momentul ăsta este una destul de birocratică, dar se poate.

Este și o inițiativă legislativă care spune expres despre acest lucru. Ca să închiriezi stadionul Steaua, ca orice spațiu dintr-un minister sau dintr-o unitate militară, chiar și un bancomat, trebuie făcut o hotărâre de Guvern din păcate, pentru că s-a modificat codul administrativ în acest sens”, a declarat Vasile Dîncu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Mesajul surprinzător al lui Vasile Dîncu despre Gigi Becali

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a transmis că îi poartă respect lui Gigi Becali. Dîncu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru investiţiile din fotbal. Totodată, politicianul a spus că sunt situaţii în care Becali are 100% dreptate.

„Vreau să vă spun un lucru, poate este şocant. Am scris în câteva cărţi de-ale mele despre Gigi Becali. El are gura mare, dar am pentru el un anumit respect special. Dincolo de ce spune câteodată, este un bun creştin.

Poate arată prea mult asta uneori. În al doilea rând, a adus mulţi bani în fotbalul românesc. A ţinut FCSB-ul, a ţinut jucători de echipă naţională, a crescut jucători şi pentru asta nu poţi să nu respecţi un om.

Reclamă 4 / 0/3

Dincolo de ceea ce spune, poate de multe ori exagerează, dar uneori are 100% dreptate”, a declarat Vasile Dîncu, pentru sursa citată.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 după acest sezon! Anunțul lui Vasile Dîncu

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 după acest sezon. Vasile Dîncu susţine că modificarea Legii Sportului ar putea să aibă loc cel mai devreme în toamna acestui an.

„Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege.

Dar asta nu vizează doar fotbalul, permite dezvoltarea profesionismului și în alte sporturi de la Steaua sau de la Dinamo. Eu cred că acestea sunt foarte necesare. David Popovici, tânărul frumos cu care ne mândrim și devine un fel de simbol pentru noi precum Nadia sau Hagi. Băiatul acesta este la Dinamo, a fost la Steaua. Este plătit din fonduri publice și este normal să fie așa!

Chiar dacă unii au mers în altă direcție, dezbaterea nu ar trebui să fie să scoatem statul din afacerile publice. Putem să discutăm despre asta, dar este una dintre iluziile capitalismului. Mecenatul se naște în câteva generații.

La noi, cei 4-5 investitori care aduc bani în fotbal nu au câștigat niciodată. L-am auzit pe domnul Șucu vorbind cu sinceritate: Anul trecut am rămas cu trei milioane pagubă. Anul acesta vom avea iar trei milioane și așa mai departe.

Va trebui să regândim modul în care statul face un parteneriat cu cei care investesc în fotbal. Hai să zicem că scoatem toți banii publici de la primării, consilii, dar atunci cu cine mai joacă cele 4-5 echipe? Se desființează campionatul nostru. Nu avem o economie de piață puternică și am zis că acest proiect îi sprijină și pe ceilalți, Dinamo, Steaua, Rapid, care nu trebuie să mai facă diverse jonglerii cum se întâmplă acum. Adică un consiliu local dă bani la firme care apoi să dea bani la fotbal. Ar trebui să facem totul transparent”, a spus Dîncu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Vasile Dîncu este iniţiatorul proiectului de modificare a Legii Sportului, alături de alţi doi parlamentari PSD, Radu Popa şi Bogdan Constantin Matei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și