Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă! Ce spune Giovanni Becali: „Se vor întâmpla surprize! Este pe buzele mai multor cluburi!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 19:02

Reclamă
FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă! Ce spune Giovanni Becali: Se vor întâmpla surprize! Este pe buzele mai multor cluburi!”

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Darius Olaru, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă! Giovanni Becali a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre „perla” FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Gaz Metan, pentru 600.000 de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu formația bucureșteană.

FCSB ar putea rămâne fără Darius Olaru în această iarnă

Giovanni Becali susține că mai multe cluburi sunt interesate de Darius Olaru, însă suma cerută de Gigi Becali, pentru a-l lăsa să plece, este clară: cinci milioane de euro. În plus, fostul impresar spune că ar putea apărea mai multe surprize pe piața transferurilor, în această iarnă.

„Vorbim despre Olaru, care este pe buzele mai multor cluburi. Steaua (n.r. FCSB) dorește minimum cinci milioane de euro pe el. Vom vedea…

Nu pot să vă divulg numele cluburilor. Știu doar că suma de transfer cerută de proprietarul clubului este de cinci milioane de euro.

Reclamă

Noi tratăm în continuare. Vom vedea… se vor întâmpla probabil și surprize. Mai sunt și fundași, și mijlocași prezentați”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Darius Olaru, accidentare horror cu Andrea Compagno

În acest moment, FCSB nu se poate baza pe Darius Olaru, deoarece este accidentat. Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, s-a ciocnit violent, cap în cap, în debutul partidei Chindia – FCSB, 0-2, cu Andrea Compagno.

„Nu am mai văzut așa ceva niciodată. Golgeterul și căpitanul să iasă în minutul 1… Nu s-au văzut. Au fost amândoi transportați la spital, în Ploiești. 

Reclamă 4 / 0/3

Au fost cusuți. Compagno, chiar pe masa de operații. Nu putea fi cusut stând pe scaun. Avea o plagă deschisă uriașă. Olaru avea o plagă deschisă și un hematom cât un cartof. 

Nu vor mai juca în acest an. Este exclus. Sunt două pierderi mari în vederea următoarelor meciuri. Există și ceva pozitiv. În pauză, jucătorii urlau în vestiar «Jucăm pentru ăștia doi».

Așa se poate crea o echipă cu spirit. Asta nu credeam că avem în actuala componență. E de admirat abnegația cu care au jucat”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro, despre accidentarea lui Darius Olaru și Andrea Compagno.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și