Închide meniul

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 iulie 2024, 20:50

Reclamă
FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia. Olaru, Ştefănescu, Musi şi Daniel Popa sunt titulari. Baeten e rezervă

Profimedia

FCSB lansează un asalt total cu Unirea Slobozia. Aşa cum a anunţat înainte de meci, Elias Charalambous nu a menajat jucătorii şi a băgat prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB nu a câştigat în prima etapă şi nu mai vrea să piardă alte puncte cu Unirea Slobozia. Elias Charalambous a trimit în teren o echipă ultraofensivă.

FCSB, asalt total cu Unirea Slobozia

FCSB va ataca cu Stefănescu, Musi şi Daniel Popa, iar aceştia vor fi susţinuţi de căpitanul Darius Olaru. De asemenea, aşa cuma spus, antrenorul campioanei l-a inclus în lot şi pe Baeten.

Echipa celor de la FCSB cu Unirea Slobozia

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Musi – D. Popa

Rezerve: Vlad, Crețu, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Băluță, Alhassa, Luis Phelipe, David Popa

Reclamă
Reclamă 4

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de Unirea Slobozia – FCSB

Înainte de meci, Elias Charalambous a transmis că Unirea Slobozia nu este o adversară accesibilă, dat fiind faptul că a obținut o victorie, în deplasare, cu Farul, în prima etapă a sezonului.

Antrenorul campioanei a spus că jucătorii săi vor da totul pentru a obține cele 3 puncte și că va utiliza cel mai bun „prim 11”, la meciul din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

„Este al 2-lea meci în ligă, cu o echipă care e nou promovată. Au arătat că sunt foarte competitivi. Nu e ușor să o învingi pe Farul în deplasare.

Reclamă

Trebuie să avem o prestație de top și să luăm cele 3 puncte. Slobozia e o echipă care așteaptă, care joacă foarte bine pe contra-atac.

Trebuie să fim în cea mai bună formă, știm că toate meciurile sunt grele, nu există meciuri ușoare în Liga 1. Trebuie să jucăm perfect.

Nu voi odihni pe nimeni mâine, vom juca cu cel mai bun prim 11″, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu Unirea Slobozia.

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:25

Giovanni Becali, ultimele detalii despre viitorul lui Dennis Man! Cu cine va semna românul care a făcut spectacol la EURO 2024

22:23

Tony da Silva, genial după Poli Iaşi – FC Botoşani 1-0: „E vreme de haine de muncitori!” Ce a spus de scandalul cu Ţigănaşu

21:58

Dinamo a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor! Un jucător de la Sassuolo a ajuns sub comanda lui Zeljko Kopic

21:38

Claudiu Petrila a numit cei mai periculoși jucători de la CFR Cluj, înainte de meciul direct! Verdictul vedetei de la Rapid

21:25

UPDATETudor Băluță a fost prezentat oficial de Slask Wroclaw! Ce contract a semnat fosta vedetă de la Farul Constanța

21:00

Poli Iași – FC Botoșani 1-0. Bordeianu i-a adus cele 3 puncte lui Tony da Silva! Echipa lui Bogdan Andone, 0 puncte după 2 etape

1 VIDEOLando Norris a câştigat a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Ungariei. Leclerc şi-a avariat monopostul 2 FotoImagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: „De aia îi iubim” 3 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 4 VIDEOCalificările din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Cursa de sprint e sâmbătă, de la 10:50 5 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 6 VIDEOCalificările etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY. Paul Aron, în pole position
Citește și