Închide meniul

FCSB, asaltată de fani înaintea meciului cu FC Bihor! Mesajul transmis de Mihai Stoica: „Nu ajungem la meci!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 20:29

Reclamă
FCSB, asaltată de fani înaintea meciului cu FC Bihor! Mesajul transmis de Mihai Stoica: „Nu ajungem la meci!

FCSB, asaltată de fani înaintea meciului cu FC Bihor

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

FCSB este asaltată de fani, înaintea meciului cu FC Bihor, din grupele Cupei României. Mihai Stoica a postat o fotografie pe Facebook, unde se pot vedea sute de oameni la intrarea pe arena „Iuliu Bodola”, acolo unde va avea loc meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Bihor – FCSB, partida din prima etapă a grupelor Cupei României, va fi în această seară, de la ora 21.00, în format live score, pe AS.ro.

FCSB, asaltată de fani înaintea meciului cu FC Bihor

Partida FCSB-ului cu FC Bihor trezeşte un interes major în rândul fanilor. Stadionul va fi plin la ora de start a meciului, iar cu mai bine de oră înainte de fluierul de start al partidei, sute de fani se aflau la porţile stadionului.

Mihai Stoica a imortalizat momentul, şi a transmis faptul că pentru prima dată în istorie, FCSB ar putea rata prezenţa la un meci, datorită fanilor, care iau cu asalt porţile stadionului.

„Prima oară în istorie când nu cred că ajungem la meci”, a transmis Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj înainte de FC Bihor - FCSB/ Facebook
Mihai Stoica, mesaj înainte de FC Bihor – FCSB/ Facebook

Pentru meciul de Cupă, FCSB a mizat pe rezerve. Cristi Ganea va debuta la formaţia roş-albastră în meciul cu FC Bihor. De asemenea, titularizat a fost şi Gogea, precum şi Lixandru, Radasavescu şi Andrei Vlad.

Echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu FC Bihor:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Ngezana, Haruț, Cr. Ganea – Djokovic, Lixandru, Gogescu – Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Udrea – Panțîru, Șut, Compagno, Pandele, Ov. Popescu, Olaru, Pantea.

Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB. Patronul roş-albaştrilor mizează pe Mihai Lixandru, şi a dezvăluit că tânărul mijlocaş l-ar putea scoate din primul 11 pe Damjan Djokovic. Becali a declarat că şi pe Adrian Şut tot el l-a impus în echipa de start, şi se laudă pentru alegerea făcută.

Gigi Becali are mare încredere în potenţialul lui Mihai Lixandru, motiv pentru care îl va propune ca titular la echipa sa, în speranţa ca în viitor să dea lovitura, cu un eventual transfer al acestuia.

„Șut, când l-am băgat eu acum 2-3 ani să joace, când l-am simțit eu, am zis: Șut, Șut, Șut! Ei tot își dădea coate: ‘Ce facem, ce facem?!’. După care, după 3-4 meciuri au zis: ‘Băi, ce înseamnă stăpânul! Cum poate stăpânul să cunoască mai bine’.

Ia să-l vedeți voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci și am zis: Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace.

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? 3 pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și