Închide meniul

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB! Pe cine mizează patronul roş-albaştrilor: „Banii contează!”

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 17:47

Reclamă
Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB! Pe cine mizează patronul roş-albaştrilor: „Banii contează!

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB. Patronul roş-albaştrilor mizează pe Mihai Lixandru, şi a dezvăluit că tânărul mijlocaş l-ar putea scoate din primul 11 pe Damjan Djokovic. Becali a declarat că şi pe Adrian Şut tot el l-a impus în echipa de start, şi se laudă pentru alegerea făcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru a bifat primul meci ca titular la FCSB în etapa precedentă, cu Sepsi, atunci când a fost folosit pe postul de fundaş central, în locul lui Joyskim Dawa. De la meciurile viitoare, Becali a anunţat că Lixandru îşi va face apariţia în primul 11 de la FCSB pe postul de inter.

Gigi Becali a stabilit un nou titular la FCSB

Gigi Becali are mare încredere în potenţialul lui Mihai Lixandru, motiv pentru care îl va propune ca titular la echipa sa, în speranţa ca în viitor să dea lovitura, cu un eventual transfer al acestuia.

În acest context, Becali a dezvăluit că Lixandru va evolua la mijlocul terenului, alături de Olaru şi Şut, şi astfel îi va scoate din echipă pe Djokovic şi Ovidiu Popescu.

În privinţa lui Ovidiu Popescu, Gigi Becali a declarat că mijlocaşul este un jucător pe placul său, însă nu poate duce un ritm bun pe tot parcursul unui meci.

Reclamă

„Șut, când l-am băgat eu acum 2-3 ani să joace, când l-am simțit eu, am zis: Șut, Șut, Șut! Ei tot își dădea coate: ‘Ce facem, ce facem?!’. După care, după 3-4 meciuri au zis: ‘Băi, ce înseamnă stăpânul! Cum poate stăpânul să cunoască mai bine’.

Ia să-l vedeți voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci și am zis: Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace.

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? 3 pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează!

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Popescu e foarte bun, e agresiv, face pressing sus, numai că el la un moment dat, după ce vede că joacă bine 50-60 de minute își ia lumea în cap.

Nu mai stă smerit să joace. Încearcă el execuții, exterioare, călcâie… ‘Bă, ești nebun?! Tu nu poți face aia. Ești smerit, joacă până la final că te schimb. Tu faci vreo tâmpenie la mijlocul terenului și pierdem meciul’. În rest, foarte bun jucător”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali, cucerit de jucătorii de la FCSB: „Suntem ucigători!”

Gigi Becali s-a declarat cucerit de jucătorii săi de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are cea mai bună echipă din ultimii ani, linia de mijloc fiind punctul forte al acesteia. De asemenea, latifundiarul din Pipera a mai făcut un anunţ şi despre viitoarele transferuri, declarând că aşteaptă propuneri de jucători din zona africană.

În privinţa viitoarelor transferuri, Gigi Becali a declarat că aşteaptă să vadă ce jucători a găsit Florin Vulturar în Africa de Sud, impresarul fiind trimis acolo pentru a găsi variante pentru FCSB. Becali l-a dat exemplu în acest sens pe Siyanbonga Ngezana, jucător în care are mare încredere.

„Eu cred avem cea mai bună echipă din ultimii ani, pentru că s-a creat o linie de mijloc bună. E Șut acolo și rămân la părerea că e mai bun decât toți mijlocașii pe care i-am avut, îți câștigă un meci printr-o execuție. Olaru e motorul echipei. În față nu mai zic, suntem ucigători.

Îmi fac doar echipă de jucători de culoare ortodocși. Consacrați, nu sunt scumpi. Ngezana am fost 5-6 sute de mii. E fotbalist, abia se formează pentru Europa. Să prindă curaj și o să vedeți”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și