Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Ciprian Deac: „Atât s-a putut, nu am jucat cu rezervele”. Alin Minteuan, sincer: „Un meci pentru statistică”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 mai 2022, 0:01

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Ciprian Deac: „Atât s-a putut, nu am jucat cu rezervele. Alin Minteuan, sincer: „Un meci pentru statistică

Ciprian Deac, reacție după FCSB - CFR Cluj 3-1

Ciprian Deac, după un gol marcat pentru CFR Cluj / Hepta

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Ciprian Deac a oferit prima reacție după înfrângerea suferită de campioană în derby-ul de la Buzău. „Veteranul” ardelenilor a recunoscut că „atât s-a putut” în meciul cu echipa lui Gigi Becali, în care „nu am jucat cu rezervele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deac a vorbit și despre momentul în care se va retrage, precum și despre motivul pentru care nu se mai gândește la echipa națională: „Sunt alții mai buni decât mine”.

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Ciprian Deac: „Atât s-a putut, nu am jucat cu rezervele”

CFR Cluj a câștigat matematic titlul în etapa precedentă, motiv pentru care meciul cu FCSB, din ultima rundă a play-off-ului, nu a mai avut vreo miză.

Ardelenii și-au permis să folosească în primul „11” și jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. În plus, formația din Gruia a venit la Buzău fără Dan Petrescu, intrat deja în vacanță alături de alți jucători de bază de la CFR.

„Mă bucur de fiecare meci. Pentru mine, fiecare meci e o sărbătoare. Ce poate fi mai frumos decât la sfârșitul săptămânii să faci ce ai făcut întreaga săptămână. Mă bucur în fiecare zi de antrenamente, de fotbal, încă simt o bucurie mare și o motivație.

Reclamă

A fost un joc frumos, o sărbătoare. Și pentru ei (n.r. – FCSB) a fost o sărbătoare. A venit multă lume, nu mai aveau nimic de pierdut. Mulți colegi de-ai mei au intrat deja în vacanță. O să am timp de toate vacanțele și eu, după ce mă las. Mă bucur de fiecare minut pe teren, vreau să îmi ajut echipa. Nu vreau să fiu doar la număr. Când nu voi mai putea, voi fi primul care voi ridica mâna și voi lăsa pe altul mai tânăr.

Am venit să obținem punct sau puncte, nu am venit să pe predăm. Atât s-a putut, din punctul meu de vedere nu am făcut un meci rău. Nu am jucat cu rezervele, am jucat cu cei care au evoluat mai puțin. Nu e nimeni titular la CFR.

Nu! (n.r. – dacă a vorbit cu Edi Iordănescu). La echipa națională sunt jucători mult mai buni decât mine. Sincer, nu mai sper. Las jucătorii mai tineri care vor ajuta mult mai mult echipa națională. Nu sună ca o retragere, dar îmi place să fiu realist cu mine și să văd realitate. Nu cred că aș merita (n.r. – să fie chemat la națională).”, a declarat Ciprian Deac, pentru digisport.ro, după FCSB – CFR Cluj 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Hoban încă nu vrea să agațe ghetele în cui: „O să vorbesc cu conducerea!”

Și Ovidiu Hoban a vorbit despre retragere. Mijlocașul de 39 de ani a anunțat că încă nu a decis dacă va agăța sau nu ghetele în cui în această vară.

„Sentiment plăcut, pentru a juca din nou. Dar din păcate am pierdut și nu prea mă satisface acest lucru. Probabil, să zicem (n.r. – dacă a fost meciul de rămas bun). Poate și de rămas bun, încă nu știu dacă e de rămas bun. Încă nu știu, deocamdată sunt prea supărat să mă gândesc la acest lucru.

O să discut cu conducerea, cu Mister (n.r. – Dan Petrescu), și vedem după ce vom face. Plăcerea de a juca (n.r. – ce îl face să continue), altfel eram de mult lăsat. Din punctul meu de vedere, m-am bucurat că am jucat. Îmi pare rău că am pierdut, deși consider că rezultatul este meritat. Oricine își dorește să joace mai mult, dar mă bucur că am adus și eu aport cât de cât la acest titlu. Mă bucur pentru acest titlu.

Eu cred că suntem un grup unit și cred că an de an ne vom bate la trofeu. Cred că toată lumea își dorește să aibă un parcurs… e deficil, dar nu imposibil. Ne vom antrena și sper să avem un parcurs cât mai lung. Toată lumea e importantă. Orice jucător care e legitimat la CFR își aduce aportul, mai mult sau mai puțin. Important este grupul.”, a spus Ovidiu Hoban, pentru digisport.ro.

Alin Minteuan știe de ce a pierdut CFR Cluj derby-ul cu FCSB: „Nu am avut o bancă puternică”

Alin Minteuan, cel care a stat pe banca CFR-ului în lipsa lui Dan Petrescu, a concluzionat spunând că „a fost un meci pentru statistică”, ținând cont că formația din Gruia își asigurase titlul încă din etapa precedentă.

„Ăsta era obiectivul echipei (n.r. – titlul) și s-a îndeplinit. Până la urmă acest meci era pentru statistică, dar băieții au încercat, au avut o atitudine foarte bună. Am încercat să blocăm Steaua (n.r. – FCSB), am reușit până în minutul 65. După care echipa a căzut puțin din punct de vedere fizic. Nu am avut o bancă puternică astăzi și s-a simțit acest aspect. Dezamăgitor era dacă pierdeam titlul. În momentul în care noi am reușit etapa trecută să batem Craiova și să avem acest titlu pe masă, lucrurile au stat cu totul altfel.”, a declarat Alin Minteuan, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și