Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Octavian Popescu are un mare regret: „Dacă nu erau greşeli de arbitraj…” Ce spune despre transferul de milioane + Reacţia lui Adrian Şut

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2022, 23:51

FCSB – CFR Cluj 3-1 | Octavian Popescu are un mare regret: „Dacă nu erau greşeli de arbitraj… Ce spune despre transferul de milioane + Reacţia lui Adrian Şut

Gabi Balint și-a pierdut răbdarea cu Octavian Popescu după FCSB - Anderlecht 0-0

Octavian Popescu, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Octavian Popescu şi Adrian Şut, marcatorii din derby-ul FCSB – CFR Cluj 3-1, au oferit primele reacţii după ultimul meci al sezonului. Tavi, preferatul lui Gigi Becali, a vorbit despre transferul său de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cota lui Popescu este de 3 milioane de euro. 10 goluri şi 5 pase decisive şi-a trecut în cont Tavi, în 38 de meciuri din această campanie.

Octavian Popescu şi Adrian Şut, reacţii după FCSB – CFR Cluj 3-1

„Trei puncte degeaba. E bine că am câştigat să plecăm bine în vacanţă. Să le demonstrăm suporterilor pentru că sunt alături de noi. Am venit cu şut şi am tras. Îi aştept şi la anul pe cei de la CFR Cluj. Dacă nu erau greşeli de arbitraj.. Îmi propun să marchez dublu faţă de anul acesta.

Eu nu mă gândesc la plecare. Da! (n.r. sunt dispus să plec dacă vine o ofertă) Vreau să iau titlul cu Steaua. Sper să fiu convocat. Da, sigur, vreau o vacanţă mai scurtă. Sper să facem o figură frumoasă dacă o să fim acolo”, a declarat Octavian Popescu la finalul derby-ului.

Despre succesul cu ardelenii a vorbit şi Adrian Şut, omul meciului cu o „dublă” de senzaţie.

Reclamă

„O victorie amară pentru moral. Suntem dezamăgiţi că ne-am încurcat etapa trecută. Le mulţumim că suntem alături de noi. Vreau să le mulţumesc. Nu contează cu cine jucăm, ci să fim profesionişti. FCSB e cea mai bună echipă din România. Am avut un început de sezon cu paşi greşiţi. O să vină şi momentul nostru!”, a spus şi Adrian Şut.

FCSB – CFR Cluj 3-1

FCSB – CFR Cluj 3-1. Roş-albaştrii au câştigat derby-ul fără miză de la Buzău. Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o „dublă” de senzaţie, au răpus campioana României cu execuţii superbe.

În prima repriză, Octavian Popescu a deschis scorul în derby cu un şut de senzaţie. Kristian Dimitrov a restabilit egalitatea, în minutul 45, cu o reluare de cap. Ciprian Deac a fost omul cu centrarea. Adrian Şut a fost omul reprizei secunde. A înscris un gol superb, cu un șut violent din afara careului, iar apoi a reuşit „dubla”, cu o nouă reuşită de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a câştigat, pentru FCSB este o victorie de moral. CFR Cluj a câştigat titlul etapa trecută.

Totul s-a decis în etapa a noua, atunci când FCSB s-a împiedicat în duelul cu Voluntari, de pe Arena Naţională, iar echipa lui Dan Petrescu a profitat şi a bătut-o pe Universitatea Craiova, cu 2-1. Diferenţa dintre FCSB şi CFR este acum de 4 puncte.

Octavian Popescu este dorit și de Galatasaray și Beșiktaș

Conform turcilor de la Fanatik, aceștia au fost convinși de ce au văzut la jucătorul de 19 ani cotat la 3 milioane de euro. Astfel că între cele două cluburi ar putea urma o luptă pentru transferul „perlei” lui Becali.

Totuși, turcii sunt conștienți și de pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Acesta vorbește momentan de 50 de milioane de euro, dar rămâne de văzut care este prețul pentru care finanțatorul ar renunța la cel mai bun ”produs de export” al FCSB.

Ambele cluburi vin după un sezon ratat, Beșiktaș fiind pe locul 7, iar Galatasaray pe 13, după 36 de etape disputate în Superliga. Acesta este motivul pentru care bașkanii vor fi dispuși să scoată sume mari din conturi pentru a redresa corabia, susține sursa citată.

Recomandări
  • Octavian Popescu şi Adrian Şut, reacţii după FCSB – CFR Cluj 3-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și