Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Gigi Becali a „tunat” când a auzit că Dan Petrescu nu merge la Buzău: „12-0 atunci! Dumnezeu face dreptate, să iasă ei din primul tur!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 13:29

FCSB – CFR Cluj | Gigi Becali a „tunat când a auzit că Dan Petrescu nu merge la Buzău: „12-0 atunci! Dumnezeu face dreptate, să iasă ei din primul tur!

Gigi Becali, prădat de hoţi

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AS.ro

FCSB – CFR Cluj | Gigi Becali a „tunat” când a auzit că Dan Petrescu nu va face deplasarea la Buzău, pentru meciul din ultima etapă a play-off-ului. Patronul clubului din Berceni consideră că divinitatea își va spune cuvântul, iar campioana va fi eliminată repede din preliminariile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu va fi prezent la FCSB – CFR Cluj, meci care nu mai are vreo miză la nivelul clasamentului. Ardelenii și-au asigurat deja titlul de campioană și își permit să menajeze jucătorii de bază.

FCSB – CFR Cluj | Gigi Becali a „explodat” când a auzit că Dan Petrescu nu merge la Buzău

Gigi Becali a „explodat” când a auzit tactica lui Dan Petrescu și a promis răzbunare. Latifundiarul din Pipera spune că echipa sa va da recital de goluri în meciul de la Buzău.

Becali i-a pus gând rău CFR-ului și în ceea ce privește traseul din cupele europene.

„Bine, tată, nu particip în Champions League, dar să vezi când o să facă Dumnezeu dreptatea o să vezi ce se va întâmpla. O să vină vremea, stai liniștit. Poate Dumnezeu face o dreptate ca să iasă ei din primul tur cu minciuna și noi mergem până în Conference League mai departe. Nu știu! O să vedem!

Reclamă

Nu fac petrecere! Ce e aia petrecere? Eu nu mă duc la petrecere nici când sunt la botezuri, ce e aia? E treaba lor ce fac ei, eu spun despre mine. Mă interesează dreptatea și adevărul, și o să le văd mâine. Nu mă interesează pe mine de Dan Petrescu! 12-0 atunci!”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO Arena.

Gigi Becali, declaraţii războinice înainte de FCSB – CFR Cluj

Gigi Becali spune că dacă FCSB va câştiga partida cu CFR Cluj, atunci echipa sa este campioana morală. Becali nu uită că FCSB a primit golul 2 de la Voluntari dintr-o poziţie de offside. În plus, şi CFR Cluj a marcat primul gol din partida cu Universitatea Craiova, prin Nana Boateng, dintr-o poziţie neregulamentară.

Nu s-a terminat. Lupta pentru mine nu s-a terminat. Ei au dat gol din ofsaid, au câştigat meciul. Eu hoţiile le exclud. Eu vreau să ştiu dacă sunt campion… nu pot să-i spun lui Petrea…omul poate să-mi spună: ‘Stai puţin, eu sunt campion!’. Dacă CFR Cluj face egal eu ridic mâinile sus şi spun: ‘Da, jos pălăria!’. Dar dacă batem noi, eu sunt campionul şi gata!

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează (n.r. cine e campioană la Ligă şi FRF), eu vreau pentru mine. Să ştiu cine sunt. Dacă ei au făcut mizeria, e altceva. Eu vreau să ştiu pentru mine, la final, dacă sunt campionul sau nu„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru as.ro.

Traseul lui CFR Cluj în preliminariile UEFA Champions League

Aventura în Europa va începe în primul tur preliminar, unde CFR Cluj va fi cap de serie. Şahtior Soligorsk (Belarus), Sutjeska Niksic (Muntenegru), Hibernians FC (Malta), Tobol Kustanai (Kazahstan), KF Tirana (Albania) sau FC Ballkani (Kosovo) se numără printre posibilii adversari.

De asemenea, ardelenii vor fi cap de serie și în turul secund, unde pot da peste formaţii precum Bodo/Glimt (Norvegia), HJK Helsinki (Finlanda), Shamrock Rovers (Irlanda) sau Slovan Bratislava (Slovacia).

În turul al treilea, echipa lui Dan Petrescu va avea adversari dificili, printre care se numără FC Copenhaga (Danemarca), Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Zagreb (Croaţia), Malmo (Suedia), Olympiacos (Grecia) sau Viktoria Plzen (Cehia).

În play-off-ul pentru grupele UEFA Champions League, CFR Cluj poate da peste echipe precum Celtic (Scoţia) sau Şahtior (Ucraina). Ardelenii au ajuns ultima oară în grupele UCL în sezonul 2012-2013, unde i-au avut adversari pe Manchester United, Galatasaray şi Braga.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! „Câinii” au avut şi un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și