Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Câte bilete mai sunt la vânzare. Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 12:10

Reclamă
FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Câte bilete mai sunt la vânzare. Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră

Anunțul Jandarmeriei după FCSB - CFR Cluj 1-0

Stadionul Steaua / Hepta

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Câte bilete mai sunt la vânzare. Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră. Oficialul roş-albaştrilor a anunţat că s-au vândut peste 22.000 de bilete pentru meciul programat duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj din etapa a patra a Ligii 1 se va disputa pe stadionul Steaua.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Câte bilete mai sunt la vânzare. Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră

Este un interes uriaş pentru meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, care va avea loc pe stadionul din Ghencea. În numai 24 de ore, formaţia roş-albastră a vândut peste 22.000 de bilete.

În total, FCSB a pus la vânzare 27.540 de bilete. Oficialul celor de la FCSB a anunţat în cursul zilei de miercuri că fanii vor avea ocazia să cumpere şi de la casele de bilete, chiar dacă numărul acesta va fi mic:

„Din 27.540 locuri vandabile, am trecut de 22.000. Vom păstra și pentru casele de bilete pentru a veni în sprijinul celor care n-au acces online, doar că, probabil, vor rămâne foarte puține.”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Ultraşii CSA Steaua au trecut la ameninţări

FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Ultraşii CSA Steaua au recurs la ameninţări după ce a devenit oficial că derby-ul de duminică se va disputa acolo.

La stadionul din Ghencea a fost afişat un mesaj de ameninţare pentru fanii FCSB. Ultraşii CSA Steaua au protestat şi înainte de meciul cu Dinamo, nedorind ca derby-ul să se dispute pe Ghencea. În cele din urmă negocierile cu CSA Steaua au picat, iar FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf.

„Continuăm lupta împotriva celor afiliaţi la turmă. Cine calcă duminică în Ghencea îşi asumă”, a fost mesajul şocant scris de ultraşii CSA Steaua şi afişat în faţa arenei din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, le-a transmis recent un mesaj pacifist celor din Peluza Sud. Mustaţă preciza că au început să apară ameninţări din partea ultraşilor CSA Steaua.

„Fiecare să ne vedem de treaba noastră, fiecare de drumul lui. Noi am ales Liga 1, ei au ales o echipă făcută în 2017. Care să fie dușmănia? Eu am observat în ultima perioadă că sunt multe persoane care își fac conturi fake și încep să amenințe, să vină cu amenințări asupra suporterilor. Nu merge așa, pentru că instituțiile statului își fac datoria.

Dacă lucrurile vor degenera, nu va fi în favoarea noastră. Oamenii să meargă liniștiți la meci, fără să se ia după amenințările de pe acele conturi fake. Că ‘vă facem, vă dregem’… încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă.

Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. (n.r. – au cumpărat peste 1.000 de abonamente fanii CSA Steaua) Să cumpere câte vor, să meargă să își încurajeze echipa. Este echipa lor. Noi nu deranjăm pe nimeni”, declara Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și