Închide meniul

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Cristi Tănase, mesaj categoric înainte de derby: „Toată lumea știe că FCSB este Steaua”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2023, 17:33

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Cristi Tănase, mesaj categoric înainte de derby: Toată lumea știe că FCSB este Steaua”

Cristi Tănase știe cum FCSB poate câștiga titlul

Cristi Tănase, într-un meci pentru FCSB / Hepta

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Cristi Tănase, mesaj categoric înainte de derby. Fostul fotbalist al vicecampioanei a vorbit despre revenirea echipei patronate de Gigi Becali pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru vicecampioana României, partida cu CFR Cluj reprezintă revenirea pe stadionul din Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani. Ultimul meci pe care „roș-albaștri” l-au jucat pe această arenă a fost în luna mai a anului 2015, împotriva celor de la Viitorul. La acea vreme, echipa lui Gigi Becali s-a impus cu scorul de 4-1 în fața echipei lui Gică Hagi. Pentru actuala vicecampioană marcau atunci Cristi Tănase („dublă”), Raul Rusescu și George Țucudean, în timp ce pentru Viitorul marca Răzvan Marin.

FCSB – CFR Cluj în Ghencea | Cristi Tănase, mesaj categoric înainte de derby. Fostul fotbalist, emoționat înaintea partidei

Fostul fotbalist al celor de la FCSB, Cristi Tănase, a vorbit despre derby-ul vicecampioanei cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1. Fostul triplu campion cu echipa „roș-albastră” s-a declarat fericit, dar și emoționat, legat de revenirea formației în Ghencea.

De asemenea, a menționat că o mare parte a fanilor din România știu că „FCSB este Steaua”, în condițiile în care conflictul de imagine dintre vicecampioană și CSA Steaua se adâncește și mai mult, pe zi ce trece.

„Cred că trebuia să revină mai devreme în Ghencea, dar niciodată nu e prea târziu. Ar fi fost senzațional să fie la meciul cu Dinamo. Dar mă gândesc că și acum atmosfera o să fie la fel. Pe oriunde am jucat noi, atmosfera a fost senzațională. Dar parcă pe Ghencea e altceva.

Reclamă

Și acum, când vorbesc, parcă am pielea de găină. Te simți altfel ca și jucător, ca și suporter. Nu știu dacă o să mă duc la meci, s-ar putea să plec mâine în vacanță. Eu cred că aproape toată lumea știe că FCSB este Steaua, în afară de ei (n.r. cei de la CSA Steaua).

Toată lumea știe când a luat-o nea’ Gigi. Nu știu de ce este atâta tam-tam. 90% din România știe că FCSB e Steaua. Sper să se joace toate meciurile pe Ghencea”, a spus Cristi Tănase, pentru playsport.ro.

Cristi Tănase, despre amenințările fanilor de la CSA Steaua

De asemenea, fostul mijlocaș al celor de la FCSB a vorbit și despre amenințările venite din partea fanilor de la CSA Steaua. Acesta speră că nu vor exista incidente la meciul de duminică, care va putea fi urmărit în format livetext pe As.ro, de la ora 21:30.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. crezi că ultrașii CSA Steaua își vor pune amenințările în aplicare?) Nu cred că pot să facă așa ceva. Cum spunea și nea’ Gigi, intră la pușcărie, dacă fac ceva. Eu sper să nu fie incidente. O să vină multă lume, și copii, și femei. Nu-și au rostul chestii din astea”, a mai spus Tănase, pentru sursa citată anterior.

Cristi Tănase a jucat pentru în două perioade diferite. Prima dată a ajuns la actuala vicecampioană în anul 2009, atunci când a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC Argeș, pentru suma de 1,8 milioane de euro. A fost vândut în anul 2015, pentru 1 milion de euro, la echipa chinezească TJ Teda.

S-a întors la FCSB în anul 2018, după o aventură în Turcia. A rezistat doar 6 luni în lotul „roș-albaștrilor”, iar apoi a plecat la Eskisehirspor, tot în Turcia.

În cariera sa a jucat pentru FC Argeș, Mioveni, FCSB, TJ Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisenhirspor, Giresunspor, Academica Clinceni, iar, la final de carieră, a revenit la FC Argeș. S-a retras din activitate în anul 2022.

De-a lungul carierei a reușit să câștige: 3 titluri de campion al României, două Cupe ale României, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii. Toate aceste trofee au fost câștigate alături de actuala vicecampioană a României, FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și