Închide meniul

FCSB – CFR Cluj, la Buzău! Anunţul oficial făcut de Mihai Stoica: „Eforturile celor care ne-au alungat din nou au fost încununate de succes!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 mai 2022, 15:22

FCSB – CFR Cluj, la Buzău! Anunţul oficial făcut de Mihai Stoica: „Eforturile celor care ne-au alungat din nou au fost încununate de succes!

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu şi în noul sezon

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Superliga / Hepta

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

FCSB – CFR Cluj, la Buzău

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ziua și ora ”finalei” pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Totuși, arena unde se va disputa marele meci nu este încă cunoscută. Roș-albaștrii își doresc în Ghencea, însă s-au lovit doar de refuzuri.

FCSB rămâne în cursa pentru primul titlu după 7 ani după succesul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Reclamă 4 / 0/3

LPF a anunțat că ”finala” dintre FCSB și CFR Cluj se juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj nu se va juca cu titlul pe masă dacă:

  • FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova
  • FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova

Dacă FCSB va câștiga duelul cu ilfovenii, iar CFR Cluj se impune în derby-ul cu oltenii, distanța dintre cele două echipe va fi de două puncte. Astfel, FCSB devine campioană doar dacă învinge în ”finală”. Ardelenii cuceresc un nou titlu și în cazul unui rezultat de egalitate.

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Clasamentul play-off-ului:

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 52
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 31
5. Farul – 29
6. FC Argeş – 27

Dacă FCSB nu câştigă etapa viitoare şi o face CFR Cluj, atunci echipa lui Dan Petrescu îşi asigură matematic al 5-lea titlu la rând.

Reclamă

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

FCSB este „la mâna ei” în lupta pentru titlul pe care nu l-a mai câştigat din 2015. Dacă se va impune în următoarele două etape, va deveni campioana României. Prin urmare, succesul obţinut pe stadionul „Ion Oblemenco” le-a adus un plus important.

Echipa patronată de Gigi Becali rămâne cu şansa a doua, dar cota pentru câştigarea titlului s-a micşorat din nou.

Cotele la titlu după Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

CFR Cluj – 1.60
FCSB – 2.40
Cotele la titlu înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

CFR Cluj – 1.45
FCSB – 3.00
Luna trecută, roş-albaştrii aveau cota 10.00, în timp ce Universitatea Craiova avea 51.00. Între timp, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au ieşit din cursă.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și