Închide meniul

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. CFR Cluj pierde teren! Decizia luată de bookmakeri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2022, 8:50

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. CFR Cluj pierde teren! Decizia luată de bookmakeri

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova - FCSB 0-1

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 / Profimediaimages

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 s-au modificat după derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-1, din etapa a 8-a a play-off-ului. Echipa lui Toni Petrea a obţinut o victorie in extremis, în minutul 86, după golul cu călcâiul marcat de Ivan Mamut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bookmakerii au reacţionat imediat, iar CFR Cluj nu mai este mare favorită la ridicarea trofeului. Dacă luna trecută jucătorii antrenaţi de Dan Petrescu aveau cota 1.05 la apărarea trofeului, seria de senzaţie a roş-albaştrilor a adus schimbări importante.

Cotele pentru câştigarea Ligii 1 după Universitatea Craiova – FCSB 0-1

FCSB este „la mâna ei” în lupta pentru titlul pe care nu l-a mai câştigat din 2015. Dacă se va impune în următoarele două etape, va deveni campioana României. Prin urmare, succesul obţinut pe stadionul „Ion Oblemenco” le-a adus un plus important.

Echipa patronată de Gigi Becali rămâne cu şansa a doua, dar cota pentru câştigarea titlului s-a micşorat din nou.

Cotele la titlu după Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

Reclamă

Cotele la titlu înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-1:

Luna trecută, roş-albaştrii aveau cota 10.00, în timp ce Universitatea Craiova avea 51.00. Între timp, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au ieşit din cursă.

Ce meciuri mai sunt de disputat în Liga 1

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB a fost aproape să se încurce, dar a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Roş-albaştrii pun o presiune uriaşă pe CFR Cluj, care etapa viitoare primeşte în Gruia vizita Universităţii Craiova.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 52, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 31, 5. Farul – 29, 6. FC Argeş – 27.

 

Dacă FCSB nu câştigă etapa viitoare şi o face CFR Cluj, atunci echipa lui Dan Petrescu îşi asigură matematic al 5-lea titlu la rând.

Florin Tănase, despre şansele lui FCSB la titlu

Căpitanul lui Toni Petrea anunţă că situaţia ar fi putut fi alta dacă nu erau erori de arbitraj. Golgheterul Ligii 1 e convins că Universitatea Craiova ar putea să o încurce pe FCSB.

Suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci. Poate dacă arbitrul dădea penalty la CFR cu Viitorul eram mai relaxaţi. Dar aşa jucăm cu sabia deasupra capului. Cu siguranţă, dacă vor juca cum au jucat în seara aceasta (n.r. cei de la Universitatea Craiova), depinde şi ce meci vor avea în Cupa România, dar dacă vor juca aşa cu siguranţă îi pot încurca pe cei de la CFR Cluj„, a declarat Florin Tănase după victoria cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Antrenorul grupării din Bănie a răbufnit însă în momentul în care a fost întrebat dacă o va ajuta pe echipa lui Gigi Becali să câştige titlul.

(Reporter: Toni Petrea spunea că a controlat în prima repriză, că au avut mai multe ocazii şi că meritau să câştige) Foarte bine. Scoateți ocaziile pe care le-au avut, scoateți ocaziile pe care le-am avut noi, faceți dumneavoastră o analiză și după aia să-l întrebați pe Toni Petrea. Cred eu că mai bine e să-și vadă de echipa lui… să se concentreze de echipa lui și să nu aștepte ajutorul din partea noastră.

Laurenţiu Reghecampf: „Nu sunt angajat la FCSB”

Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR). Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjază anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal.

I-am felicitat pentru ce au făcut, au făcut un meci bun, au obținut ce și-au dorit și au rămas în lupta pentru titlu. Restul, ce se întâmplă la noi, e problema noastră. Nu mă interesează lupta pentru titlu„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și