Închide meniul

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea! Gigi Becali: „Da, s-a semnat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 14:43

Reclamă
FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea! Gigi Becali: „Da, s-a semnat!

Gigi Becali, gata să vândă doi titulari de la FCSB

Gigi Becali, patron FCSB / Hepta

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali. Astfel, partida cu fosta campioană va fi prima pe care o va juca FCSB pe noul stadion Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB revine în Ghencea. Becali a anunţat că s-a semnat contractul cu armata, iar derby-ul cu CFR Cluj se va juca pe noul stadion Steaua.

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

„S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea.„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Marcel Ciolacu a avut o reacţie categorică după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea cu Dinamo

FCSB a mai încercat să joace în Ghencea şi marele derby cu Dinamo. Negocierile au intrat în impas în ultima clipă, iar FCSB a fost nevoită să joace marele derby pe stadionul Arcul de Triumf.

La acel moment, premierul Marcel Ciolacu a spus că ar fi normal ca echipa lui Gigi Becali să joace pe Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Marcel Ciolacu a declarat, în urmă cu aproape două săptămâni, că nu este de acord cu ambiţiile personale ale unor de a nu le permite celor de la FCSB să închirieze arena din Ghencea. Premierul susţine că în acest caz, intervenţia Corpului de Control este una necesară.

„Nu arde niciun stadion Steaua! Trebuie să înțelegem foarte bine: bazele sportive sunt ale statului român, ele sunt pentru sport. Nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze, care sunt ale statului român.

Cum și eu sunt vremelnic prim-ministru, și aceste baze se dau în administrarea anumitor instituții. Instituțiile respective trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor sportivilor. Înțeleg foarte bine că se pot face și concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiții, când nu există solicitări de sportivi, când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiții.

Avem niște stadioane pe care trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanța sportivilor să se creeze o prioritate. Nu vreau să intru în nicio polemică.

Nu poți să te exprimi la televizor despre o bază a statului român sau despre o echipă care este plătită de un minister (n.r. – CSA Steaua). Trebuie să avem bun simț și să intrăm într-o logică care să ducă la performanță în sport, nu la discuții între conducători!

Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie ca echipa FCSB sau altă echipă să joace. Sau pentru un anumit patron! Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi! Nu ai dreptul să le iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion.

Nu cunosc detalii, de aceea am considerat că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru, ca să vă pot răspunde aplicat. Nu sunt în măsură, în acest moment, să spun cine e vinovat. Cred că am fost suficient de clar.

Reclamă

Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici să strici lucruri, din ambiții personale, vă anunț că nu voi permite nimănui să facă acest lucru, nu doar domnului Talpan. Oamenii de sport au dreptul să vorbească.

Nu știu încă dacă voi merge la meciul FCSB – Dinamo, o să vorbesc cu fiul meu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și