Închide meniul

FCSB, desfiinţată după înfrângerea cu Oţelul: „O echipă de Liga 2. Nu are niciun Dumnezeu”

Alex Masgras Publicat: 4 decembrie 2023, 9:23

Reclamă
FCSB, desfiinţată după înfrângerea cu Oţelul: „O echipă de Liga 2. Nu are niciun Dumnezeu

FCSB a fost desfiinţată după înfrângerea cu Oţelul Galaţi

FCSB - Oţelul Galaţi / Hepta

FCSB a fost desfiinţată după înfrângerea cu Oţelul Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu s-a impus cu 2-0 în meciul de pe Arena Naţională în faţa liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a avut un discurs dur la adresa echipei lui Elias Charalambous, despre care a spus că a arătat ca o echipă din liga secundă.

FCSB, desfiinţată după înfrângerea cu Oţelul

Echipa lui Dorinel Munteanu a deschis scorul încă din minutul 7, atunci când Samuel Teles a profitat de greşeala uriaşă din defensiva roş-albaştrilor. Lixandru i-a trimis o pasă neinspirată lui Ovidiu Popescu, iar acesta a fost deposedat imediat de Teles, care l-a învins fără emoţii pe Târnovanu. Avantajul gălăţenilor a fost majorat de Juri Cisotti, în minutul 64.

Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă ăpentru Oţelul Galaţi şi Dorinel Munteanu, în timp ce FCSB a fost pusă la zid. Panduru nu s-a ferit de cuvinte şi a spus de formaţia roş-albastră că a arătat ca o echipă din eşalonul secund, în timp ce le-a recomandat gălăţenilor, în glumă, să joace numai în deplasare, deoarece echipa lui Dorinel Munteanu nu a pierdut în deplasare în acest sezon:

„Am asistat la o echipă bună de prima ligă Oțelul, și la o echipă de liga a doua în seara asta, FCSB. Cam așa mi s-a părut meciul, un fel de meci de Cupa României. FCSB, o echipă care nu are niciun Dumnezeu, n-are nicio idee de absolut nimic, dar nu de ieri, de astăzi.

Reclamă

E frumos ce face Dorinel. Oțelul nu pierde niciun meci în deplasare, bate. Mă gândeam să meargă Dorinel la Galați și să le spună celor de la Primărie să înceapă niște lucrări la stadion ca să joace toate meciurile numai în deplasare. Toate meciurile numai în deplasare! Începeți niște lucrări acolo, oricum nu e nou stadionul. Am impresia că prinde play-off-ul dacă joacă numai în deplasare”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

„Nu poţi să te comporţi ca un birjar, să înjuri”. Florinel Coman, făcut praf după eliminarea cu Oţelul

Ion Crăciunescu şi-a adus aminte de faza din 2019, când Sergio Ramos a luat un galben intenţionat în partida tur a dublei dintre Real Madrid şi Ajax, din optimile UEFA Champions League. În loc să fie suspendat pentru o etapă, fostul jucător al naţionalei Spaniei a primit două etape de suspendare din partea UEFA, lucru pe care îl riscă şi jucătorul de la FCSB.

Cu un singur avertisment în meciul cu Oţelul Galaţi, Florinel Coman ar fi fost suspendat pentru meciul cu CFR Cluj de etapa viitoare pentru cumul de cartonaşe galben. Astfel, cu o eliminare, el va fi suspendat pentru meciul cu FCU Craiova din Cupa României şi va putea juca în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

„În alte țări e privită extrem de sever (n.r.- o atitudine ca cea a lui Coman), sancțiunile sunt foarte mari pentru astfel de gesturi. Florinel Coman mi s-a părut foarte nervos astăzi. Nu poți să te comporți ca un birjar, să înjuri de nu știu câte ori.

Ramos, pentru că a luat intenționat al doilea galben, a fost suspendat 2 etape. Coman a luat al doilea galben ca să nu joace în Cupă și să joace în campionat”, a declarat Ion Crăciunescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și