Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB – Dinamo nu se va amâna! Arcul de Triumf, varianta de rezervă pentru derby

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2023, 16:08

Reclamă
FCSB – Dinamo nu se va amâna! Arcul de Triumf, varianta de rezervă pentru derby

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor

Gigi Becali, patronul FCSB / Profimedia

FCSB – Dinamo nu se va amâna, în ciuda dorinţei lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor îşi dorea ca derby-ul să se joace la o altă dată, atunci când Arena Naţională va fi disponibilă. În cele din urmă, meciul din etapa a doua a sezonului se va disputa pe arena Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa la data la care a fost programată de către LPF, anume sâmbătă, 22 iulie. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

FCSB – Dinamo nu se va amâna! Arcul de Triumf, varianta de rezervă

Arena Arcul de Triumf reprezintă varianta de rezervă pentru FCSB, în vederea disputării derby-ului cu Dinamo. Acest stadion este luat în calcul, după ce varianta Ghencea a picat definitiv.

După negocierile purtate cu oficialii celor de la CSA, FCSB nu a primit undă verde pentru a închiria arena din Ghencea. Asta deşi Gigi Becali era dispus să plătească sumele care erau cerute.

Până în prezent, pe arena Arcul de Triumf, FCSB nu a disputat niciun meci. Stadionul a găzduit meciuri de rugby, meciuri ale naţionalei de tineret, cât şi meciuri ale celor de la Dinamo, din Liga a 2-a, din Cupa României, şi din Liga 1.

Reclamă

Disputarea derby-ului pe o arenă de aproximativ 8000 de locuri, precum Arcul de Triumf, va reprezenta o provocare pentru forţele de ordine.

Ultimul meci disputat acolo a fost derby-ul din prima etapă, dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. Meciul a fost lipsit de incidente, deşi stadionul a fost plin la ora de start a partidei.

Gigi Becali, prima reacţia după ce FCSB – Dinamo nu se va juca pe Ghencea

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua a refuzat disputarea meciului FCSB – Dinamo pe Stadionul Steaua. Becali a vrut să amâne duelul cu rivala din Ştefan cel Mare, dacă aceasta va fi de acord.

Reclamă 4 / 0/3

Becali i-a făcut praf şi pe cei de la CSA, despre care a spus că au jucat murdar. Gigi a încercat să echivaleze poliţa de asigurare de 250.000 de euro cu un bilet la ordin, variantă cu care Armata nu a fost de acord. Astfel că, duelul dintre FCSB şi Dinamo, programat sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Ligii 1, nu se va disputa pe noua arenă din Ghencea.

„O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a zis Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

De ce nu se joacă FCSB – Dinamo pe Ghencea

CSA Steaua nu a fost de acord cu biletul de ordin propus de Gigi Becali, echivalentul garanţiei de 250.000 de euro, pe care FCSB o aştepta de la brokeri. Astfel, varianta Ghencea a picat definitiv.

Cu puţin timp în urmă, Ştefan Bichir anunţa că FCSB nu a prezentat două acte. Este vorba de poliţa de asigurare care acoperă despăgubiri, în valoare de 250.000 de euro, dar şi despre biletul la ordin avalizat, în valoare de 750.000 de euro, pentru a evolua pe noul Stadion Steaua.

„Nu suntem în discuții. Aşteptăm să vină cu asigurarea și biletul la ordin. Momentan nu au prezentat aceste documente”, a spus Bichir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și