Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Florin Talpan, exclus de la negocieri

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 13:01

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Florin Talpan, exclus de la negocieri

Reacţia oficială a celor de la CSA Steaua, după ce FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea

Stadionul Steaua / Profimedia

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Derby-ul din etapa a doua etapă a sezonului, care va avea loc sâmbătă, se va juca în cele din urmă pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali a acceptat condiţiile celor de la CSA Steaua, iar echipa sa va evolua pe noua arenă din Ghencea. Mai mult, sursa mai sus menţionată anunţă că Florin Talpan a fost exclus de la negocieri.

FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea! Florin Talpan, exclus de la negocieri

La negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua, clubul lui Gigi Becali a fost reprezentat de Vali Argăseală, Iulian Gheorghişor şi un avocat.

Partida dintre FCSB şi Dinamo este programată sâmbătă seară, de la ora 21:30. Echipa lui Elias Charalambous vine după victoria din prima etapă de la Târgu Jiu, acolo unde a învins FC U Craiova cu 3-1, în timp ce Dinamo vine după înfrângerea suferită pe stadionul Arcul de Triumf, cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

În cazul în care nu se ajungea la un acord între FCSB şi CSA Steaua, derby-ul cu Dinamo ar fi avut loc pe stadionul Arcul de Triumf, o arenă de 8207 locuri. Noua arenă din Ghencea, inaugurată în 2021, are 31.254 de locuri.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit prin ce trece Valeriu Argăseală, în discuţiile cu Florin Talpan

Gigi Becali a dezvăluit prin ce trece Valeriu Argăseală, în discuţiile pe care le are cu Florin Talpan pentru ca FCSB să evolueze pe noul Stadion Steaua, în duelul cu Dinamo, programat pe 22 iulie, în etapa a doua a Ligii 1.

Clauza de un milion de euro impusă de CSA Steaua în cazul în care gazonul se va deteriora este cea care a dus în impas venirea echipei lui Gigi Becali pe Ghencea. Cel mai rău în această poveste a căzut Vali Argăseală, susţine patronul vicecampioanei.

„Lui Vali îi e rușine, pentru că Vali stă cu ei de dimineață până seara și după aia seara vine și zice: «M-au distrus!». Cum te-au distrus, mă, Vali? «M-au distrus, m-au înnebunit cu tot felul de chichițe, d-alea, d-alea, d-alea…».

Reclamă 4 / 0/3

N-ați văzut Talpan ce condiții pune? Ați citit condițiile lui Talpan? Îți vine să râzi! Dar Vali săracul… Lui îi e rușine de el. Eu nu cred că cei care negociază sunt de rea credință. Eu cred că lor le e frică de Talpan sau de ăia de la Sud”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

FCSB – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:30, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și